Hvordan man finder en anden hånd bil

May 3

Folk kan lide at gøre vittigheder om brugte biler, men du kan finde gode tilbud ved at købe "pre-ejede." Når du køber nye, din bil afskrives som du kører det fra partiet, men hvis du køber brugt, du drage fordel af at afskrivning. Før du køber en brugt bil, tage det til en mekaniker du tillid. Det kan koste dig en smule penge, men det kan spare dig enorme udgifter i det lange løb.

Instruktioner

Hvordan man finder en anden hånd bil

• Find ud af hvad der er til salg i en gratis lokal publikation, der har specialiseret sig i brugte biler. Du kan normalt afhente disse på avisholdere i gas-stationer.

• Bruge Websites såsom Auto Trader. Du skriver i dit geografiske område, din ønskede gøre og model, og prisklasse, og du er vist snesevis af brugte biler til salg af Bilforhandlere og private ejere i nærheden af dig.

• Stop ved en brugt bil parti. De anførte priser kan være lidt høj, men forhandlere er glade for at bytte--især i stramme økonomiske tider. Også, de brugte biler fra en masse kan komme med en garanti, som kan være en redningskrans.

• Kig på brugte biler, der tilbydes af udlejningsselskaber. De har ofte været behandlet forsigtigt og har mindre kilometertal end mange andre "pre-ejede" biler.

• Tjek mindre traditionelle måder at shoppe for en brugt bil. Salg af ejendom kan tilbyde gode tilbud; så kan biler parkeret ved siden af vejen med en "til salg" skilt i vinduet.

Tips & advarsler

  • Før du køber en brugt bil, forskning it på en hjemmeside som Edmunds.com. Du vil finde et væld af oplysninger, herunder anmeldelser og priser. Når du er klar til at købe en brugt bil fra en privat ejer, gå sammen til den lokale DMV, så du kan sikre er titlen på op og op.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com