Hvordan at sikre hjem telefoner

January 5

Hvordan at sikre hjem telefoner

Hjem telefonservice falder under jurisdiktion af telecom eller telekommunikations branchen. Telekommunikationsindustrien er reguleret af den stat, hvor du er bosat. Hver stat har en almennyttig Kommissionen, der certificerer og regulerer hver teleselskab, der din tilstand giver mulighed for at gøre forretninger i sin tilstand linjer.

For at sikre et hjem telefon, har state public utility Kommissionen et websted med en liste over alle de telecom virksomheder, der er certificeret til wire dit hjem. Teleselskab er ansvarlig for ledningen til at give dig klartone at betjene telefonen og boligejer er ansvarlig for at få den faktiske hardware eller telefon.

Instruktioner

• Finde en liste over hjem telefon serviceudbydere på din state public utilities Kommissionen hjemmeside. For eksempel, på staten af Texas Public Utility Kommissionens hjemmeside, kan Klik på "Telekommunikation", så klik på "Utility biblioteker", og du se listen over alle telecom virksomhederne i staten Texas.

• Forskning listen over luftfartsselskaber, sammenligne priser og gebyrer fra din almennyttige Kommissionens hjemmeside. Gå til hver udbyder for særlige tilbud og oplysninger om priser og gebyrer for sin service. Mange udbydere tilbyder tilbud til nye kunder.

• Afgøre, om dit hjem er pre-kabel for telefon-service. Hvis du allerede har stik eller fastnettelefon afsætningsmuligheder, har tjenesteudbyderen ikke at wire hjem. I stedet, teleselskabet kan slå din tjeneste gennem de eksisterende ledninger. Det kan være dyrt at wire et hjem. Hvis dit hjem ikke er wired, tjenesteudbyderen kan wire det--anmode en ledninger citat fra udbyderen.

Når hjemmet er kablet, det faste gebyr at udbyderen gebyrer dækker alle forretninger i hjemmet, således at hjemmet har ét telefonnummer og alle telefonerne i hjemmet opererer under dette én telefonnummer, medmindre du anmoder om en anden opsætning.

• Find et hjem telefon service provider. Når du føler dig tryg med din due diligence, vælge en udbyder, der giver dig de bedste tilbud på priser og gebyrer.

Spørg din tjenesteudbyder til en indvendig wire vedligeholdelsesplan. For en nominel månedligt gebyr tillader denne vedligeholdelsesplan teleselskabet til at reparere wire problemer uden beregning, hvis der skulle være nogen reparationsproblemer i fremtiden.

• Køb hjem-telefoner, som du ønsker på enhver detailforretning, som Best Buy, Target eller Walmart. Ethvert hjem telefon vil arbejde i dit hjem. Alle de linjer, der er behov for at forbinde telefonen kommer i pakken når du køber den.

• Tilslut phone(s) i dit hjem, følge anvisninger for hver telefon og begynde at nyde din nye hjem telefonservice.

Tips & advarsler

  • Nogle telefonselskaber udføre en kreditkontrol på person sikring hjem telefonen. Hvis kundens kreditværdighed ikke er acceptabel, vil de fleste telefonselskaber opkræve et depositum før aktivering hjem telefonservice.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com