Sådan fjerner Spoiler på en Camry SE

August 30

Sådan fjerner Spoiler på en Camry SE

Spoiler på en Toyota Camry SE skaber et nedadgående kraft med vinden, der passerer over bilen, hjælper med at holde køretøjet jordet ved høje hastigheder. Det tilføjer lidt værdi ved lavere hastigheder, og kan endda lavere din bils MPG rating. Nogle mennesker kan ikke lide udseendet af spoiler, enten. Spoiler kan tages ud af bilen ganske let, men du vil stå tilbage med et hul i stammen, der skal repareres.

Instruktioner

• Åbne bagagerummet og find de elektriske sele, der løber til spoiler. Tryk på i på siderne af selen og trække de to ender fra hinanden.

• Find de bolte på undersiden af stammen, der holder spoiler til toppen af stammen og løsne dem lidt. Ikke tage dem hele vejen ned på dette tidspunkt, men løsne dem lige nok, således at du kan sætte nogle klud mellem spoiler og stammen.

• Placer de 4 rene klude mellem spoiler og toppen af stammen. Læg en på hver side af bolte, så spoiler ikke direkte berører stammen. Dette vil bidrage til at undgå at ridse stammen, når du tager spoiler ud.

• Har en hjælper holde spoiler på plads som du fjerner de bolte, som Fastgør det. Fjerne boltene og langsomt trække spoiler fra stammen. Fodre den ledning, der er knyttet til spoiler gennem hul, som du trække spoiler væk og skubbe stikket i hånden.

Tips & advarsler

  • Har din hjælper holder spoiler tæt til stammen når du løsne bolte, således at det ikke vil glide rundt og bunden stammen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com