Hvordan kan jeg indsætte PowerPoint til Windows Media Player?

February 17

Microsoft PowerPoint er et af de mest populære diasshow præsentation skabere tilgængelige. Med Microsoft PowerPoint, kan du oprette interaktive præsentationer til en række forskellige formål. Hvis du planlægger at distribuere PowerPoint-præsentationen, dog kan det være nyttigt at konvertere det til video. For at spille en PowerPoint-præsentation i Windows Media Player, for eksempel, skal du konvertere PowerPoint-diasshow til en video format først. Hvis du har den nyeste version af Microsoft PowerPoint installeret, kan dette gøres fra inden for programmet; ellers er andre værktøjer tilgængelige. Når du har konverteret PowerPoint-præsentationen til en video format, kan du indsætte præsentationen i Windows Media Player.

Instruktioner

Microsoft PowerPoint 2010

1 Hent og Installer Microsoft PowerPoint 2010, som en del af Microsoft Office 2010-pakken (Se ressourcer).

2 Klik på "Start," "Alle programmer" og "Microsoft PowerPoint" til at åbne programmet.

3 Hold "Ctrl" og tryk på "O" på tastaturet, så Find din PowerPoint-dokument, skal du klikke på det og klik på "Åbn".

4 Klik på knappen "Office" og derefter klikke på "Del" og "Opret en Video". Klik på menuen "Høj kvalitet" for at ændre kvaliteten, hvis du ønsker at gøre en lavere kvalitet video.

5 Klik på "Opret Video" og derefter vælge en mappe til at gemme din video til. Klik på "Gem" for at gemme videoen. Når PowerPoint har gemt videoen, Åbn den mappe, du har valgt, og dobbeltklik på video for at indsætte det i Windows Media Player.

Præsentation til Video Converter (Shareware)

6 Download præsentation til Video Converter (Se ressourcer). Dobbeltklik på installationsprogrammet for at sætte det op. Klik på "Start", "Alle programmer" og vælg programmet til at indlæse den.

7 Klik på den "& hellip;" ud for "Præsentation" og Find din PowerPoint-præsentation. Klik på den "& hellip;" ud for "Video" og udpege en outputmappe.

8 Klik på "Windows Media-fil (WMV)," så klik "Auto klik" og angiver antallet sekunder du vil forblive på hvert dias i videoen.

9 Klik på "Start" og vente på Konverter til at oprette din video. Når du er færdig, skal du dobbeltklikke på videoen for at indsætte det i Windows Media Player.

Acoolsoft PPT til Video (Shareware)

10 Download Acoolsoft PPT til Video (Se ressourcer). Dobbeltklik på installationsprogrammet for at sætte det op. Klik på "Start", "Alle programmer" og vælg programmet til at indlæse den.

11 Klik på "Import" og Find din PowerPoint-præsentation. Klik på "Åbn".

12 Klik på rullemenuen "Format" og vælg "WMV." Sæt "overgangsperiode" til det antal sekunder, du vil hvert dias skal vises for.

13 Klik på "Næste" og derefter angive en uddata-mappe til dine konverterede video. Klik på "Start" for at begynde at konvertere dine PowerPoint slideshow.

14 Dobbeltklik på videoen, når konverteringen er færdig til at indsætte en PowerPoint-præsentation i Windows Media Player.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com