Sådan deaktiveres tilføjelsesprogrammer i Excel 2007

April 6

Ligesom de fleste Microsoft Office-programmer giver Microsoft Excel mulighed for at bruge en bred vifte af tilføjelsesprogrammer. Disse tilføjelsesprogrammer er designet til at støtte dig, som du arbejder med Excel, og de kan komme fra enten Microsoft eller en tredjepart udvikler. Hvis du opdager, at en bestemt tilføjelsesprogrammet gør det vanskeligere for dig når du bruger Excel - eller hvis du simpelthen aldrig bruge det--den mest hensigtsmæssige fremgangsmåde er at deaktivere tilføjelsesprogrammet.

Instruktioner

1 Klik på "Microsoft Office"-knappen i øverste venstre hjørne af skærmbilledet Excel, skal du vælge "Excel-indstillinger" og vælge "Add-Ins."

2 Rul ned på listen over tilføjelsesprogrammer vises i det nye vindue, indtil du finder det du ønsker at deaktivere tilføjelsesprogrammet. Skal du notere navnet i rækken Type ud add-in's navn.

3 Vælg den type, du har noteret i det forrige trin i boksen Administrer, og klik på "Go".

4 Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for navnet på tilføjelsesprogrammet i det nye vindue, der popper op, og klik på "OK". Dette vil deaktivere add-in. Gentag denne proces som nødvendigt, indtil du har deaktiveret alle de add-ins du ønsker fjernet fra Excel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com