Dæk slidbane dybde sikkerhed

August 5

Dæk slidbane dybde sikkerhed

Opretholde en årvågen stillingtagen til mønsterdybde af dine dæk kan forhindre kavitation, flade dæk og ulykker. Du bør kontrollere dine dæk regelmæssigt og måle slidbaner for at se, hvis de bliver for lavt, der angiver et behov for øjeblikkelig udskiftning.

Mønsterdybde

En nyere dæk har den korrekte mønsterdybde.

Dæk bliver farlig, når mønsterdybde når et vist punkt. Et nyt dæk har 10/32-tommer mønsterdybde, og dæk bliver skaldet, når mindst én eller flere riller er 2/32-tommer dyb. "Forbruger rapporter" anbefaler, at du køber nye dæk, hvis din nå en måling af 4/32-tommer dyb.

Inspektion af dine dæk

Du kan fortælle, hvis dine dæk får skaldet ved at se for udseendet af et sæt af vandrette søjler, en sikkerhedsfunktion inkluderet for din bekvemmelighed. "Forbruger rapporter" anbefaler, at du køber nye dæk, hvis din nå en måling af 4/32-tommer. Det er en god idé at gå rundt dit køretøj mindst en gang om ugen og undersøge dine dæk.

Måling mønsterdybde

En krone eller en mønsterdybde gauge kan bruges til at måle slidbane. Måleren giver dig en nøjagtig måling og er ofte brugt af mekanik. For din egen nem måling, kan du indsætte en krone på hovedet med hovedet opad. På nye dæk vises ikke i hovedet. Som riller får lavere med slid, vil flere af hovedet vise.

Farerne ved mønsterdybde

Hvis dine dæk er at blive skaldet, vil de være mere tilbøjelige til at hydroplane på en våd vej. De lavvandede slidbaner give mere vand fra vejene til at opholde sig under dækket, hvilket gør en ideel overflade for hydroplaning. Dette er også en fare, når kørsel i vintervejr, som skaldet dæk har mindre greb på sne.

Overvejelser

Når inspicerende mønsterdybde, også kigge efter andre fejl, der kan forårsage problemer. Du kan reducere antallet af ulykker fra lav slidbane af bremse og opholder sig det passende antal bil længder tilbage. Dette er god kørsel protokol selv med nye dæk, men er især vigtigt, når dækkene er slidt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com