Sådan finder du oprindelige fabrik bil maling

July 15

Om du vil gendanne en klassisk bil eller prøver bare at lave en skramme på bilen, vil den bedste match altid være den oprindelige fabrik bil maling. Brug til trin til at finde den.

Instruktioner

• Nedskrive alle oplysninger om køretøjet. Dette bør omfatte fabrikat, model, år, farve, VIN-nummer og eventuelle særlige klassifikationer, såsom SS. Bemærk maling kode, som du bør finde på dørpladen på førerens side.

• Forskning. Dette vil være temmelig nemt, nødt du bare til at finde et par af de virksomheder, der tilbyder originale factory auto paint og indsamle oplysninger fra deres websteder. Et sådant selskab er Automotive Touchup.

• Indsamle oplysninger. Vil du kontakte mere end ét selskab for at sammenligne priser og farvekombinationer for at sikre du får den rigtige farve. Du skal også overveje mængde afhængigt af om du gør en touch-up eller en hel lakering

• Bestille hvad du har brug for. Bestil din bil maling, men før du sætter den på køretøjet, gøre en test match skjult et sted eller på en reservedel du har af køretøjet. Dette er din sidste chance for at matche malingen. Være sikker på du er klar over den sammenholdelsespolitik for den virksomhed, du har købt din maling fra, hvis der er et problem med farven.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com