Sådan Fix en gul plet på en Sony KDF-55WF655

July 13

Gule pletter på en 55" Sony KDF-55WF655 3LCD fladskærms tv kan fjernes ved at købe en TriState modul 9-913-000-90 Sony blå polarisator og installere det i fjernsynet. Dette modul løser den uretmæssige blokering af blåt lys, der forårsager disse gule pletter på denne type af Sony tv. En anden mulighed er at ringe til Sony og have dem reparere det til en pris.

Instruktioner

Demontere sæt

• Uplug fjernsyn, Fjern forsigtigt alle de skruer, der har en pil, der peger på dem og trække den bagerste låge. På denne særlige model er der præcis 9 skruer rundt langs kanten og de 4 skruer i området chassis montering.

• Afbryde i to ledningerne fra stik på den store metal plade i midten mellem chassis montering og køleventilatoren, Fjern de 5 skruer, der holder pladen på plads og derefter trække pladen ud fra fjernsynet.

• Fjern lone skruen i bunden af ventilatoren, forsigtigt trække ud hele blokken, følge ledningerne fra bagsiden af blæseren til stikket, trække ud af stikket, fjerne fan ledninger og stik fra pung låse og skub ud hele forsamlingen blok.

• Skru skruen placeret på toppen af metal støtte bjælken til venstre for chassis montering, lift TV sag over stråle og slide ud forsamlingen. Fjern de to skruer at sikre den optiske blok til de resterende boliger ved hjælp af en lang-shafted Philips skruetrækker. Fjerne alle wire bundter fra pung låse og derefter glider ud af optisk blok.

Demontere den optisk blok

• Fjern det første sæt af sølv-farvet skruer og træk ud centrifugalpumper lampen køling ventilator. Fjern det næste sæt af sølv-farvet skruer og trække ud i sort plast fan monteringsplade. Fjern de resterende hex skrue og trække ud projektion lampe.

• Opløfte et af de beige-farvede håndtag på printpladen og trække ud kobber-farvede bånd. Fjern 4 sølv-farvet og 4 sorte skruer fra siden af den optiske blok og trække sig ud den prisme-panel-linse forsamling.

• Unattach kredsløb fra metal-afskærmning på toppen af blokken ved at skrue de 3 sølv-farve skruer. Fjern de 6 sølv-farve skruer og løft den sort plastik plade. Endelig, skru filteret blå sti. Bemærk at dette filter vises orange til dine øjne.

• Skrue i TriState modul 9-913-000-90 Sony blå polarisator og derefter følge disse instruktioner bagud for at samle din enhed.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com