Installation af Civic sideskørter

September 13

Installation af Civic sideskørter

Fabrikken side nederdele af en Honda Civic er små og ikke virkelig mærkbar. De passer ind langs bunden af Civic, under dørene og mellem de forreste og bageste dæk. Sideskørter er lavet af en fleksibel plastik materiale og er normalt sorte med ingen maling. Eftermarkedet sideskørter findes alene eller som en del af et organ kit. Side nederdele er monteres af én person, men hvis de er malet, en helper kan være nødvendigt at holde ene ende ud i marken, mens anden enden er installeret, således at malingen ikke er tilhugget eller scuffed.

Instruktioner

• Sted side nederdel ved siden af Civic mellem dækkene. Side nederdel er den nøjagtige længde på kroppen mellem dækkene, og passer kun én måde. Skub side nederdelen på den nederste kant af bilen. Hvis side nederdelen er malet, har nogen hold ene ende af det, mens du holder den anden så nederdelen ikke rører jorden.

• Line op i hullerne i hver ende af side nederdel med huller under kanten af Civic. Der er et hul i hver ende af side nederdel: en lige bag den forreste dæk og en lige foran den bageste dæk.

• Indsæt en 12 mm bolt i hvert hul, en ad gangen. Bruge en skralde og 12 mm sokkel til at stramme boltene. Gør dette for hver side af bilen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com