Sådan redigerer du en kontakt på Motorola Razr

March 17

Med så mange mennesker nu skiftende arbejdspladser (og dermed foretage en opringning numre), er det vigtigere end nogensinde at vide hvordan man kan ændre oplysninger om kontaktpersoner på en mobiltelefon. Motorola Razr gør denne proces nem og logisk, så du kan helt på forkant omvæltninger i livet for professionelle bekendte og venner.

Instruktioner

• Få adgang til listen over kontaktpersoner på din mobiltelefon ved at klikke og trykke på knappen "Kontakter" i nederste højre hjørne af skærmen. Navnene vil blive opført alfabetisk; Rul op eller ned ved hjælp af retningsbestemt pad. Eller blot indtaste navnet på den kontakt, du vil redigere ved hjælp af funktionen "Søg" i bunden af skærmen.

• Marker den kontakt, du vil ændre, og klik på knappen "Rediger" nederst til venstre på skærmen. Dette vil tage dig til skærmbilledet "Rediger kontaktperson". Ændre navnet på kontakten, hvis du ønsker ved hjælp af det numeriske tastatur til at stave ord eller indtaste tal. Hit "ned" knappen en gang for at redigere eller opdatere den mobil nummer for kontaktpersonen. Følg den samme procedure for at redigere den persons hjem og arbejde numre.

• Klik på knappen "ned" for at få adgang til feltet "Email", hvor du kan tilføje en e-mail-adresse eller redigere de nuværende. Denne funktion kommer praktisk, hvis du ønsker at e-mail et billede fra din telefon til en kontaktperson på listen. I feltet nedenfor, kan du tildele denne kontakt til en gruppe; nedenfor, kan du føje et billede til den kontakt, som vil poppe op, når han kalder.

• Tryk på "ned" knappen for at redigere eller tilføje en ringetone. Rul derefter ned endnu et skridt til at tilføje en ekstra mobilnummer (skal kontaktpersonen har en anden mobiltelefon). Holde bevæger sig nedad til at tilføje et faxnummer og en ekstra e-mail-adresse.

• Gennemgå opdateringer og ændringer. Hvis de ser korrekt, ramte knappen "Gem" på skærmen. Åbn den kontaktperson, du netop har redigeret og sørg for, at ændringerne blev gemt korrekt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com