Sådan testes en bremsesystem

July 1

Sådan testes en bremsesystem

Din bremsesystem er en kompleks opsætning af ledninger, væske, puder og pedaler. For at teste din bremsesystem, kan du køre et par enkle diagnostik og derefter tage din bil til en prøvetur. Bremsevæsken skal genfyldes regelmæssigt, og bremseklodser erstattet. Hvis dine bremser er begyndt knirkende eller føle sig alt for sart eller løs, kan det være tid til at køre nogle diagnostiske tests og afgøre problemet.

Instruktioner

• Frigive hætten. Hood udgivelsen er fundet på førerens side af køretøjets, typisk under rattet i venstre side. Sætte på tykke handsker til arbejde under kølerhjelmen.

• Find den hovedcylinder. Den hovedcylinder er næsten altid på førerens side, lige over hvor bremseklodsen er placeret inde i bilen. Din instruktionsbog vil have et diagram, der viser dig, hvor de hovedcylinder er placeret.

• Undersøge den væske niveau. Nogle gange bliver væsken i en klar beholder. Kig på niveauet af væske gennem objektbeholderen i stedet for at tage fælles landbrugspolitik ud. Sørg for, at væsken er mellem høj og lav linjerne, der markerer den mest og mindst væske du skal til enhver tid. Refill bremsevæske, hvis nødvendigt.

• Sidde i bilen med motoren. Give bremse fire langsom, solid pumper. Modstand bør bygge med hver pumpe. Ved den fjerde pumpe, skal bremsen modstå i toppen af pedalen. Dette betyder, at bremseklodserne er stadig gode.

• Oprette en prøvekøre område i et stort åbent rum uden hindringer, biler eller fodgængere. Teste din deceleration magt ved flere hastigheder, men aldrig kører over den hastighed grænsen for området, du befinder dig i. Sørg for at bremse stopper på et fornuftigt pres, ikke alt for sart eller for løs.

Tips & advarsler

  • Test dine bremser i morgen efter at have kørt bil en gang rundt om blokken. Dette vil forhindre motoren i at blive for koldt eller for varmt.
  • Hvis dine bremser er alvorligt slidt eller beskadiget, har en professionel undersøge dem. Ikke køre bil med slidte bremser på vejen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com