Sådan installeres en servostyring pumpe til en 1988 Acura legende V6 L

April 18

Når Acura mærke – Hondas luksus lineup – ramte markedet i 1986, var dens første tilbyder legenden. Legenden var det perfekte springbræt for en virksomhed, der er fast besluttet på at tilbyde kunder både luksus og ydeevne. 1988 Acura legende Larsen kom standard med 161-hestekræfter, 2,7-liters V-6 motor og servostyring. Hjertet af 1988 legenden servostyring system er en hydraulisk servostyring pumpe, som skaber det hydrauliske tryk systemet skal dreje hjulene med relativ lethed. Når pumpen mislykkes, kan du opleve flere symptomer, herunder overspringelse mens drejning, støj, når at dreje eller vanskelighed drejning. Installere en servostyring pumpe på 1988 Legend er en detaljeret proces, som kræver en præcis justering af drivremmen og blødning i servostyring system.

Instruktioner

Fjernelse

• Fjern dækslet til plast bælte fra den øverste passagersiden af motoren ved at fjerne dens bolt og to nødder med en skralde og socket og derefter trække dækslet fra motorrummet.

• Åbn servostyring reservoir og sifon ud så meget væske som du kan, ved hjælp af en ren kalkun baster. Overføre siphoned væsken til en ren sealable beholder for senere bortskaffelse.

• Skub en afløb gryde under køretøjet og holdning det direkte under servostyring pumpe til at fange nogen væske som du fjerne pumpen.

• Fjerne boltene sikring servostyring tryk slange til toppen af servostyring pumpe, ved hjælp af et ratchet og stik, og trække pres slangen fra pumpen. Fjern og kassér O-ring fra slutningen af trykluftslangen.

• Skub spændebånd op servostyring flydende reservoir til at pumpe slangen, ved hjælp af slip-joint tænger, og trække slangen fra servostyring pumpe med et lille vrid bevægelse.

• Tegne et diagram af servostyring bælte routing, ved hjælp af en pen og papir, som du kan være nødvendigt at omdirigere det efter installation af en ny pumpe.

• Løsne servostyring pumpe omdrejningspunkt bolt, bolt nærmeste toppen af pumpen, ved hjælp af et ratchet og socket. Løsne servostyring pumpe dias bolt, den ene nærmeste bunden af pumpen, ved hjælp af en skralde til at slå bolten, som du holder sin møtrik stadig med en kombination skruenøgle, og pivot servostyring pumpen nedad for at lindre spændinger på drivremmen.

• Trække servostyring pumpe bælte fra pumpen, men efterlade det sted på de andre remskiver. Du kan ikke fjerne power steering pump bælte fra motoren, så generatoren bæltet blokerer det, så lad det i motorrummet.

• Fjern pivot møtrik og bolt og dias møtrik og bolt, derefter løft forsigtigt servostyring pumpe fra køretøjet.

Installation

• Smøre den nye O-ring, som kommer med den nye servostyring pumpe, med friske Honda servostyring væske. Tryk på o-ringen ind i rillen på slutningen af højtryksslange servostyring.

• Guide den nye servostyring pumpe i motorrummet og i dens montering position. Juster den lavere bolt-hul med slide på bunden af servostyring pumpe beslag og øvre bolt-hul med beslags omdrejningspunkt bolt hul.

• Guide servostyring pumpe bolte gennem deres respektive huller. Placer omdrejningspunkt bolt møtrik så dens flag, fanen stikker ud fra det, kontakter flat på beslaget, og derefter hånd-tråd omdrejningspunkt bolt i møtrikken indtil møtrik og bolt er hånd-stramt. Hånd-stramme dias bolt og sin møtrik.

• Rute servostyring bælte over alle remskiver det drev efter det diagram, du gjorde tidligere. Lirke op på servostyring pumpe, ved hjælp af en 12-tommer brækjern, indtil bæltet er stramt, så LUN omdrejningspunkt bolt og dias bolt med en skralde og socket. Du vil udføre en mere præcis bælte stramning senere.

• Tryk på servostyring flydende reservoir til at pumpe slangen på sit indløb på det nye servostyring pumpe og skub slangen klemme til inden for en halv-tomme for enden af slangen, ved hjælp af slip-joint tænger. Position servostyring tryk slange ind på sin parring overflade på den nye pumpe og hånd-tråd sin bevare bolte. Stramme tryk slange fastholde bolte til 8 fod-pund, ved hjælp af en momentnøgle og socket.

• Finde en sektion af den servostyring pumpe bælte, der strækker sig mellem den servostyring pumpe remskive og krumtapaksel remskive. Placer en lineal mod bælte, som nær midten mellem de to remskiver som muligt.

• Tryk på bælte med 22 pounds af pres, ved hjælp af et bælte spænding gauge og kontrollere, at selen flytter kun 0,75 til 0,94 inches. Hvis bælte bevæger sig mere eller mindre end det angivne interval, løsne omdrejningspunkt bolt, skubbe bolten lidt og lirke pumpen op med et brækjern at stramme bæltet eller tryk på pumpen ned til at løsne remmen. Gentag dette trin, indtil du når den angivne bælte afbøjning vifte.

• Spænd pivot bolt til 28 fod-pund, ved hjælp af en momentnøgle og socket. Stram slide bolt møtrik til 16 fod-pund, ved hjælp af en momentnøgle og stik, som du holder dias bolten stadig med en kombination skruenøgle.

• Installere bælte dækker på toppen af motoren og LUN sine nødder og bolt med en skralde og socket.

Genopfyldning af væske og blødning System

• Skru hætten fra servostyring reservoir og tørre loft-monteret oliepinden af med en ren, fnugfri klud. Tilføje Honda servostyring væske i kvartal-pint intervaller, kontrol af væskeniveau med loft-monteret oliepinden mellem trin, indtil det flydende niveau er mellem de to linjer på oliepinden.

• Løft forreste del af legenden med en gulv jack og dias jack står under dens subframe. Sænk køretøjet på jack stande.

• Start den legende motor og drej rattet fra lås til at låse – så langt tilbage, så så vidt lige som det vil gå – fem gange. Check væske i reservoiret for enhver bobler; Gentag dette trin, hvis bobler er til stede.

• Hæve legende off jack stande og fjerne jack stande. Sænk køretøjet til jorden.

• Kontrollér at servostyring væske niveau er mellem de to mærker på oliepinden og tilføje flere Honda servostyring væske, efter behov. Den legende hele servostyring system kræver 1,8 quarts af væske, men det nøjagtige beløb, der kræves for at genopfylde din legende system kan variere.

• Tage alle de gamle servostyring væske til en lokal automotive væske genanvende. Nogle Bilreservedelsforretninger tage gamle væsker vederlagsfrit.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com