Pleje af Jeep Wrangler transmissioner

June 7

Pasning af din transmission er en vigtig del af planlagt vedligeholdelse. Jeep Wrangler har to forskellige transmissioner afhængigt af året; AX-15 eller NV3550. Rutinemæssig vedligeholdelse omfatter kontrol eller ændre væsker og filteret med specifikke kilometertal intervaller.

Væsker check

Væsken i en Jeep transmission skal kontrolleres, hver gang du ændrer din olie, eller om hver 3.000 miles. Transmissionsolie bør være en meget levende rød farve, når det er nyt og stadig tyktflydende. Som transmission væske aldre og bliver slidt ned, ændres det til en mørk rød, selv brun i farven, på hvilket tidspunkt det skal ændres. Bruge transmission dip stick til at kontrollere farve og niveau af væsken. Fjerne oliepinden og tørre det af med en ren klud. Sæt det tilbage i røret og tjekke det endnu en gang.

Vedligeholdelse

Ændre det filter, der er knyttet til selve ventilen på samme tid du ændre transmission væske. Du kan gøre dette med en spand, ny væske, et nyt filter, en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker og en skralde med stikkontakter. Dræne væske ud af transmission og bruge skralde fjerne transmission pan. Ren transmission pan, når du har taget det ud af køretøjet. Først Rens magnet, der er i bunden af gryden med en ren klud. Aftørre snavs og læg den tilbage i gryden, transmission. Denne magnet er brugt til at fange metal spåner eller rester, der kan angive væsken fra gear slibning under skiftende. Hvis din væske er gamle kan du opleve en masse opbygget rester på magneten. Brug en skruetrækker og fjerne den gamle transmission filter via de tre skruer, derefter indsætte det nye filter i stedet og vedhæfte transmission gryden tilbage til transmission. Indsæt bundproppen og tilføje væske gennem oliepinden rør til transmission. For at undgå at gøre noget rod, brug en tragt til at tilføje væsken.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com