Hvordan kontrollerer jeg transmissionsolie på en Chevy HHR?

May 7

De 2011 Chevrolet HHR modeller udstyret med automatiske transmissioner kan være farligt for hjem mekanikeren til at arbejde på. Transmission skal kontrolleres varmt, med motoren i gang. Dette kan gøres sikkert, mens din HHR understøttes på jack stande. Også, fordi væskeniveau i transmission er ukendt, noget af det kan udvises, når stikket er fjernet, forårsager forbrændinger. Af disse grunde, hvis du har mistanke om, at din automatiske transmission væske niveau er lavt, tage det til din forhandler eller en kvalificeret servicecenter hurtigst muligt. Hvis du har en manuel transmission, men kan du kontrollere det selv.

Instruktioner

• Park din HHR et sted det er sikkert at jack det og chock baghjulene. Fjern hjulet center-cap og cap nødder, ved hjælp af et ratchet og stik, hvis det er relevant. Brug et dæk til løsne lug møtrikker på forhjulet driver-side ét drejning.

• Rejse forsiden af køretøjet én side ad gangen, ved hjælp af en donkraft under knivspids-svejsningen jacking punkter beliggende lige til bageste af de forreste hjul brønde, så er færdig med at fjerne lug møtrikker og fælg med dæk. Understøtte køretøjet på jack står placeret under stærke strukturer, såsom frame medlemmer, og derefter rejse og støtte den bageste del af HHR. Sikre, at køretøjet er niveau, og tillade transaxle køle helt af.

• Don sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller. Find transmission fyld stikket på 3 klokken stillingen på driver-siden af transmissionen, og Placer en fangst pande under det. Brug en skralde og socket, fjerne stikket. Inspicere væskeniveau gennem hullet, og Tilføj Dexron VI transmissionsolie som nødvendigt, indtil væsken er synlig i bunden af tråde i udfylde hul. Installere plug, og bruger en foot-pound momentnøgle og socket, drejningsmoment plug til 28 fod-pund.

• Bruge wire børste til at rense tråde på kabelsko. Fjerne enhver rust skala eller andre efterladenskaber fra ansigtet af hub, ved hjælp af en stålbørste. Installere fælg med dæk og LUN lug møtrikker så meget som muligt. Sænk køretøjet til jorden. Drejningsmoment lug møtrikker til 100 fod-pund i tre faser i en cross-mønster, ved hjælp af en foot-pound momentnøgle og socket. Give det en kort prøvetur og check for utætheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com