Sådan oprettes en brugerdefineret fejlside på Joomla

May 24

Sådan oprettes en brugerdefineret fejlside på Joomla

Joomla er en kraftfuld content management system designet til nem håndtering af små og store hjemmesider. En 404-fejl opstår, når en besøgende åbner en del af dit websted, der ikke længere eksisterer eller er blevet flyttet eller typer forkert adresse i URL-baren. Website besøgende, der når en 404-side er tilbøjelige til at forlade siden, medmindre siden dirigerer dem til en slags handling og lokker dem til at bo på webstedet. Heldigvis, Joomla giver en nem metode til at oprette en tilpasset 404-side, der kan designes til at hjælpe dig med at bevare besøgende til dit websted.

Instruktioner

1 Åbn din Joomla administrator back-end ved at skrive dit Brugernavn og adgangskode.

2 Naviger til afsnittet artikler ved at rulle over knappen "Indhold" og at trykke på "artikel Manager" knappen.

3 Opret en ny artikel med de oplysninger, du ønsker skal vises på den tilpassede 404-side. Anbefalingerne omfatter en kort undskyldning, en e-mail-adresse for besøgende at kontakte dig om problemet og en opfordring til handling til andre dele af dit websted.

4 Gemme den nyligt oprettede side med titlen og alias læsning 404 og placere det som en uncategorized artikel.

5 Oprette en ny menu mærket "404 menuen."

6 Åbn et nyt link i menuen 404 til den artikel, du netop har oprettet. Klik på "Ny", "Interne link," så "Artikler" og "Artikel layout." Mærke samkøre "404" og Gem; ikke offentliggør dette link.

7 Kopier linkoplysningerne ud for linknavnet i redigeringsområdet og indsætte den i en tom tekstbehandling editor.

8 Uploade en kopi af filen Joomla php mærket error.php til mappen skabelon af den nuværende skabelon, du bruger. Denne fil er placeret i Joomla installationspakken og vil være under undermappe skabeloner/system. For eksempel, hvis du bruger skabelonen rhuk_milkyway, uploade filen til skabeloner/rhuk_milkyway.

9 Redigere den error.php side, som du netop uploadet til din ønskede skabelonmappe med følgende kode efter den linje, der siger "begrænset adgang."

Hvis (($this -> fejl -> kode) == '404') {header (' placering: Indsæt relative URL 404 link her ');exit;}

Husk at kopiere og indsætte det link, du oprettede, da at gøre 404 menuen linket ind i denne kode. For eksempel, hvis dit link Læs: index.php?option=com_content & se = artikel & id = 102

Derefter ville den kode, du vil indsætte være:

Hvis (($this -> fejl -> kode) == '404') {header (' placering: index.php?option=com_content & se = artikel & id = 102');exit;}


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com