Hvordan kan jeg foretage fejlfinding af problemer med LCD-fjernsyn & respons tid?

April 28

Hvordan kan jeg foretage fejlfinding af problemer med LCD-fjernsyn & respons tid?

Responstiden for et LCD-tv er også kendt som opdateringshastigheden. Dette måler mængden af tid billede på en tv nulstiller sig selv hvert sekund. Den tekniske betegnelse for det er hertz (Hz). Hvis billedet synes at blive lagging eller nervøs, er det på grund af opdateringshastigheden på LCD tv bliver slukket. Du kan løse dette problem skal du justere den aktuelle indstilling på TV.

Instruktioner

• Tænd for LCD-tv og tryk på knappen "Menu". Når mændene Vælg "Billede" og trykker på knappen retningsbestemt piletasterne indtil du finder "Opdateringshastighed" (eller nogle gange omtales som "MotionFlow" på nogle fjernsyn.

• Vælg opdateringshastigheden og derefter justere det til enten "Standard" eller "Høj." Tryk "Menu" igen for at afslutte indstillingerne og omhyggeligt se fjernsyn for ændringer i billedet.

• Gentag refresh rate Billedjustering, hvis billedet vises stadig urolig eller sløret. Ofte gange, hvis du har tv på et niveau for højt, billedet bliver urolig. Dette er fordi tv forsøger at opdatere sig selv på et niveau, der er i stand til at støtte, så det bare blinker det samme billede igen og igen forårsager en urolig look til video.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com