Typer af undergrundsbane biler

April 27

Typer af undergrundsbane biler

Den første underjordiske togforbindelse blev oprettet i London i 1863. Londons system, stadig i brug i dag, transporteres effektivt tusinder af mennesker i hele byen og dens design var efterlignede i andre byer som New York, som åbnede sit Interborough Rapid Transit (IRT) subway system i 1904. Siden dengang, har metro system innovationer indgår udvikling af forskellige typer af undergrundsbane biler.

Q-Type

Nu pensioneret, blev New York Subway-system Q-type subway bil et ikonisk billede til byen. Lavet i slutningen af 1930 ' erne, gik Q-type bil gennem et væld af modernizations før sin pensionering i 1969.The Q står for "Dronninger."

C-Type

C-type subway bil var en form for forhøjet bil og indeholdt 3 semi-permanente enheder. Flåden blev udviklet i begyndelsen af det tyvende århundrede med automatisk dør kontrol, der drives i New York på linjen BMT Fulton Street. De har sagt at være den grimmeste af undergrundsbane biler. Deres gulv og taget extensions, udstyret indeholder udstyr til skydedøre, gav en uortodoks udseende. Trods dette ser blev bilerne brugt til en række årtier indtil 1956 når sidst af designet blev sat på Pension.

T-Type

En T-Type subway bil.

T-type subway bil er den nyeste transportform på den underjordiske togsystem i Toronto, Canada. Tidligere Toronto undergrundsbane biler blev designet af Hawker-Siddeley, der havde været at designe biler siden 1960-erne, men blev købt ud af Bombardier. T-type undergrundsbane biler har bredere døre end tidligere modeller og vinduerne er blevet skåret i størrelse. Inside, sæde afstanden ændret til to side vendende rum, fra tre. Design har en stilfuld udseende og bilerne har hurtig acceleration. T-type er også blevet brugt i New York City.

R-Type

R-type subway bil, også kendt som "Redbird," blev første gang brugt i New York City i 1932 og fortsætter i brug i dag. R-142A model er en af de mest up to date subway biler og funktioner moderne design, herunder elektroniske visuelle meddelelser og en passager nødsituation intercom system.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com