Hvordan du installerer DD-WRT Software til en Linksys 54Gl

March 29

Hvordan du installerer DD-WRT Software til en Linksys 54Gl

DD-WRT er en letvægts Linux-baserede firmware, der kan være indlejret i din trådløse router til drastisk øge sin kapacitet. DD-WRT tillader brugeren at tilpasse og konfigurere næsten ethvert aspekt af routeren herunder øge det trådløse signal og prioritering programadgang, blandt mere avancerede funktioner. Firmwaren erstatter standard Linksys (Cisco) firmware på din trådløse router, WRT54G(L). Installation er ikke alt for kompliceret, men skal gøres omhyggeligt.

Instruktioner

1 Besøg DD-WRT hjemmeside (Se "Resources"). Klik på "Router Database" og Indtast modellen af din Linksys router. Vælg den korrekte router fra listen.

2 Vælg den "Stabile" version "Understøttes af" drop-down listen når siden oplysninger for din router belastninger. Klik på den respektive filnavn nemlig den "Mikro" version, der er anført i afsnittet "Beskrivelse". Dette vil hente firmware til dit skrivebord som en. BIN fil.

3 Slukke for antivirus-software og deaktivere den trådløse forbindelse. Nulstil routeren ved at holde knappen resten i ryggen.

4 Åbne kommandoprompten ved at skrive "cmd" i den "Opstille" dialog rude, beliggende i "Start"-menuen. Type "ipconfig/all" og slå postere. Nedskrive de returnerede oplysninger (standardgateway, undernetmasken, DNS-adresser) til backup formål.

5 Tilslutte computeren direkte til routeren via Ethernet-kabel.

6 Åbn Internet Explorer og navigere til "http://192.168.1.1" at logge ind i Linksys firmware.

7 Vælg "Administration" tab. Vælg "firmwareopgradering."

8 Klik på "Gennemse" og find "Mikro". BIN fil downloadet tidligere. Klik på "Opgradering" for at begynde at installere DD-WRT firmware til routeren. Må ikke afbryde denne proces, som det kan gøre din router døde.

9 Nulstille routeren igen, når installationen er fuldført. Logge ind på routeren, den samme måde som tidligere og standard Linksys firmware vil blive erstattet af DD-WRT firmware. Før du foretager ændringer til den nye firmware, læse dokumentationen på DD-WRT hjemmeside.

Tips & advarsler

  • Når "Mikro" versionen af DD-WRT er installeret på Linksys router, kan du eventuelt opgraderer til den "Standard generiske" version. Denne version er beliggende i samme område "Mikro". BIN fil var downloadet og er opgraderet på samme måde (via DD-WRT firmware interface selv, snarere end Linksys). (Se "Resources" for forskelle mellem versioner, kan du ikke brug for de ekstra funktioner i "Standard" DD-WRT.)

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com