Sådan Fold ned en lastbil sæde

April 25

Sådan Fold ned en lastbil sæde

Dagens lastbiler tilbyder mange faciliteter, herunder pladser, fold ned for at gøre plads til udstyr eller at nå frem til en jack, værktøjer eller skjulte stuverum. Lastbiler er i dag bygget med enkelt cabs eller, når rummet er behov for flere passagerer eller opbevaring, med udvidet cabs eller besætning førerhuse. I mange lastbiler, kan back og front pladser foldes ned til at rumme last. Alle lastbiler er bygget forskelligt, men folde ned sædet er generelt en universel proces.

Instruktioner

• Find det sæde justering løftestang. Afhængig af din truck model, dette kan være elektronisk eller manuelt, og det er normalt findes i sæde hjørne hvor sædet møder ryglæn eller på siden af sædet.

• Træk håndtaget, holde det og samtidig trække ryglæn til den ønskede position. Hvis du regulerer en lastbil bagsædet, hold håndtaget og trække ryglænet ned, på toppen af sædet. Nogle back sæder har et tværsnit justering, hvilket betyder at du kan trække ned førerens og passagerens side separat ved hjælp af den samme proces.

• For at trække ned en front sæde, trække og holde justering håndtaget og fold sædet til din ønskede position, at den forreste eller tilbage, bare med bagsædet. Elektronisk seat justeringer, Find den knap, der klappes sædet tilbage eller frem. Disse knapper skal være på siden af sædet, eller de kunne være på førerdøren side. Tryk og hold knappen der klappes sædet, indtil du når din ønskede position.

Tips & advarsler

  • Læs din lastbil instruktionsbog for detaljerede instruktioner om, hvordan du fjerne eller justere sæder.
  • Sikre, at dine sæder er i en ordentlig, komfortable, opretstående stilling under kørslen. Sidder på en foldet sæde kan være farlige i et køretøj i bevægelse.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com