Defensiv kørsel sikkerhedstip

August 29

Defensiv kørsel sikkerhedstip

En bil er ikke kun en maskine af bekvemmelighed, der får dig fra punkt A til punkt B, men hvis det håndteres forkert, en bil kan blive et våben af ødelæggelse. Med defensiv kørsel, forventer du andre bilister flytter og forventet vejforhold, så du kan reagere på passende vis. Ansætte defensiv kørsel teknikker hjælper med at sikre din sikkerhed på vejene og beskytter dig mod en eventuel kørsel mangler af andre bilister på vejen.

Vær opmærksom på

Defensiv drivere er konstant opmærksomme på deres omgivelser på vejen. Eliminere de potentielle forstyrrelser af mobiltelefoner, høj musik og passagerer, der kan distrahere dig mens du er på vej. Hold øjnene på vejen på alle tidspunkter, og være på udkig efter forhindringer og flytte trafik ned ad vejen. Løbende flytte dine øjne til at tjekke din førerspejl, side spejle og sideruder til nærliggende køretøjer, der kan indgå i din lane.

Være behageligt

Gode defensive drivere er komfortable med deres omgivelser og komfortable i deres biler. Inden du begiver dig ud på en tur, huske kørselsvejledningen eller indgå køretøj GPS system din rute, så du ikke mister fokus ved at gøre en forkert vej eller at miste din lejer. Justere autostol, rat og spejle, så du er komfortabel, og du kan se vej uden obstruktion. Gør dig bekendt med bil kontrolelementer hvis nødvendigt, så du kan bruge blinklys, forlygter og andre kontrolelementer uden besvær.

Sikkerhedsafstande

Opretholde en sikker køreafstand med reglen om tre til fire sekunder. Vælg et fast punkt på vejen som et vejskilt, træ eller overføring. Efter bilen foran du passerer objektet, skal i mindst tre sekunder gå, før din bil passerer objektet. Våde eller iskolde vejforhold kræver en længere køreafstand, så Følg en otte til ti-sekunders reglen i stedet. Undgå efter andre biler for tæt, og holde åbent rum i parallelle baner, hvis du skal skifte vognbane hurtigt for at undgå vige køretøjer.

Adlyde lovene

Trafik sikkerhedslove er designet til at beskytte bilister på vejene. Overholder alle udstationerede hastighedsgrænser, og observere advarsler om nuværende vejforhold og trafikmønstre. Bære din sikkerhedssele for at beskytte dig i tilfælde af en kollision eller ulykke, og bringe din bil til planlagt vedligeholdelse for at holde bremsesystemer og køretøj sikkerhedsmekanismer i god orden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com