Hvordan til at investere i brint bil teknologi

April 23

Brændstofeffektive køretøjer med lavere emissioner bliver mere populære som bevidsthed om de miljømæssige konsekvenser af brugen af energi og tilgængeligheden af brændstof teknologi stigninger. Forskere har forsket i brint som en potentiel kilde til brændstof i år. Forbrugerne kan støtte denne nye energiteknologi ved at investere både i bil virksomheder, der udvikler brintbiler og energiselskaber, som bygger hydrogen bil infrastrukturer.

Instruktioner

• Skelne mellem brint forbrænding og brintbrændselsceller. Normal forbrændingsmotorer kan konverteres til at køre på brint. De fleste brintbiler køre en elektrisk motor, så brændselsceller er den mest almindelige type af brint brændstofteknologi ved hjælp af hydrogen-brændselsceller.

• Indsamle oplysninger om eksisterende brintbiler. Selvom de kan være dyre, har nogle biler, såsom Toyota Prius og Ford Focus, allerede blevet fremstillet ved hjælp af brændselscelleteknologi.

• Find ud af hvilke bil virksomheder aktivt udnytte brint brændstofteknologi og støtte disse virksomheder som en forbruger eller en aktionær. General Motors, Ford, BMW, Toyota og Honda er blot nogle af de mange bilproducenter udforskning af brint brændstof muligheder.

• Forskning indenlandske og internationale energivirksomheder, der støtter udviklingen af brintbiler og brint-infrastruktur. Islandske ny energi, Air Products & Chemicals, Inc., og Shell Oil Company er få organisationer, der arbejder for at fremme brintteknologi og udviklingen af en passende ordning til tankstationer til at understøtte brugen af brintbiler.

• Look for partnerskaber, som er baseret på geografiske områder aktive i brintteknologi. Partnerskaber giver investeringer sikkerhed i tal. Californien brændselscelle partnerskab giver et omfattende netværk af udviklere, og Island og New Zealand er også opmærksomme på energispørgsmål.

• Investere i virksomheder, der leverer massive mængder af energi til store energiforbrugere såsom hoteller og fabrikker og virksomheder som FuelCell energi og Quantum brændstof systemer teknologier.

• Opmærksomme på regeringens støtte af brintteknologi. Erklæringer af regeringen støtter ofte resultatet i et marked boom for brændselsceller, men bagefter værdien snart falder igen. Mere vedvarende støtte kan komme i form af øget statstilskud eller brug af brintteknologi i offentlige sektorer som militæret.

Tips & advarsler

  • Vær forberedt på langsom, støt vækst af brint brændstofindustrien, efterhånden som teknologien udvider, infrastrukturen for at mere let rumme brint brændstof.
  • Investere i virksomheder, der understøtter flere kilder til energi i stedet for brint brændstof udelukkende. Mens hydrogenteknologien er tiltalende, ét brændstof kilde vil aldrig fylde verdens mange energibehov, og energi tendenser ændre baseret på en række faktorer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com