Hvordan indløser en Gas Voucher?

June 25

Hvordan indløser en Gas Voucher?

Gas vouchers tilbydes ofte som incitament præmier for at indtaste konkurrencer online eller ved at deltage i salgsfremmende postlister. Gas gavekort skal være indløst og veksles til gavekort, som du kan bruge på tankstationer. Gas-kort er præinstalleret med kredit, hvilket betyder at du kan straks indløse dem til stationer ved at betale med kortet, som du ville med enhver anden kreditkort.

Instruktioner

• Tjek på din gas voucher. Undersøge voucher for at se hvilke selskabet udstedt voucher og hvor det skal indløses. Forskellige virksomheder har forskellige former for kuponer. Nogle berettiger dig til en vis mængde af gratis benzin. Andre tilbyder ekstra benzin, men kun hvis du bruger et bestemt beløb i en bestemt tidsperiode.

• Besøg hjemmesiden for det selskab, der har udstedt gas voucher. Find fanen "Gavekort" på virksomhedens hjemmeside. Skriv den numeriske kode i feltet. Dette vil opdrage en liste over yderligere muligheder.

• Vælg et mærke af gas fra den liste, der vises på skærmen. Kuponer varierer meget i deres begrænsninger. Nogle tillader dig at sikre flere forskellige mærker af benzin fra mange forskellige steder, mens andre er bundet til bestemte mærker og bestemte steder.

• Fuldføre de resterende dele af kuponer afsnit. De fleste virksomheder kræver grundlæggende oplysninger som navn, post adresse og kontakt telefonnummer. Der kan også være små bokse med angivelse af at virksomheden kan kontakte dig igen om yderligere tilbyder eller kampagner, der kan være af interesse for dig. Kryds eller jasket denne boks overensstemmelse med dine præferencer.

• Indsend dine personlige oplysninger. Din gas vouchers kan nu printes ved at klikke på linket nederst på websiden.

• Bogføre dine gas vouchers til den virksomhed, der har udstedt dem. Der skal være en adresse på webstedet med angivelse af hvor gavekort skal bogføres på. Visitkortet gas vil derefter blive sendt til din hjemadresse, klar til brug på benzinstationer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com