DIY infrarødt Repeater

June 18

Opbygge din egen infrarøde repeater giver dig en måde at styre audio visual udstyr uden grimme modtagere i betragtning. Den infrarøde repeater tager det infrarøde signal fra en fjernbetjening og gentager det på en anden placering. Designet er simpelt. Ledninger er nødvendige, men de fleste af projektet er plug and play.

Instruktioner

• Find den infrarøde modtager port på audio visual udstyr. Det vil være en cirkulær port, normalt til siden af informationsdisplay på enheden. Ren det med pudsemiddel og papirservietter til at sikre en god binde fra limen af en infrarød blaster. Skræl mærkat off infrarød blaster limen og anbringer det fast til porten. Gentag denne proces for hver komponent, som du ønsker at kontrollere via den infrarøde repeater.

• Placer den infrarøde modtager på et tidspunkt, hvor det har et klart overblik over hvor du vil bruge fjernbetjeningen. Modtageren er visuelt diskret. Bagsiden af modtageren vil have mærket wire klemmer. S er for status wire, T er for transmission, G er til jorden og V er for spænding. Afbrød fire længder af tråd, der kan nå fra den infrarøde modtager til hubben forbindelse, som vil være skjult i et af skabene.

• Strimmel 1/4 tommer fra enderne af hver af de fire ledninger. Skub en ledning til spænding klemme på modtageren og anden enden i spænding output på navet. Skub en ledning til G klemme ved siden af V klemmen på modtageren og skub anden enden af denne ledning til jorden klemme på navet. Skub en ledning til S klemme og til status klemme på navet. Skub en ledning til T klemme på modtageren og til IR i klemme på navet.

• Sæt infrarøde blaster stik i gratis emitter porte på navet. Propperne vil glide i hånden. Sæt stikket i hub fra netledningen. Tænd for audio-visuel udstyr, som du ønsker at kontrollere og styre det via fjernbetjening. Den infrarøde repeater vil automatisk afhente signalet og gentage det.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com