Hvis en mobiltelefon ikke er i besiddelse af en afgift, er det batteriet eller opladeren?

April 9

Hvis en mobiltelefon ikke er i besiddelse af en afgift, er det batteriet eller opladeren?

Selv den bedste mobiltelefon er uanvendelig selv om batteriet kan holde strøm. Fejlfinding af forbindelse til batterioplader bør være din første skridt i løsningen af dette problem.

Fejlfindingsteknikker

Ligegyldigt hvilken slags mobiltelefon, batteri eller oplader ejer du, et enkelt trin kan hjælpe dig med at identificere, hvad holder batteriet i at holde en afgift. Første, test din telefon batteri uafhængige fra din oplader ved hjælp af en anden oplader til magten din telefon; Brug enten en universel mobiltelefon batterilader eller en anden oplader designet til din telefon mærke og model. Hvis batteriet har ingen problemer med holding en afgift ved hjælp af en anden oplader, er batteriet fint; Det er de oprindelige lader, der er problemet. Hvis batteriet stadig afløb på den ny oplader, er det det batteri, der er problemet. Hvis resultaterne af denne diagnostisk test afslører en defekt batteri eller oplader, returnere gadgetten til din internetudbyder. Hvis det er stadig under garanti kan du være berettiget til en gratis reparation eller udskiftning.

Batterioplader til kompatibilitet

Mens universel mobiltelefon batteriopladere er designet til at arbejde med næsten alle mobiltelefoner og smartphones, er der ikke altid er tilfældet for forholdet mellem andre opladere og telefoner. Faktisk, vil ikke hver telefon, lavet af en enkelt producent være kompatibel med hver telefon, lavet af det samme selskab. Besøg hjemmesiden for din telefons producent at tjekke specifikke kompatibilitetskrav til din telefon, når det kommer til tilbehør som opladere.

Kontroller forbindelsen

Hvis du fortsat har problemer med telefonen celle batteri og oplader og har udelukket en fejl med en enkelt enhed, skal du kontrollere forbindelsen. Stikkene fremspringende ud af mange opladere er kun designet til at passe ind i et batteri i en bestemt retning. En ledning, der er op og ned kan oprette forbindelse til et batteri, men det plejer afgift det som effektivt – hvis overhovedet – som et stik, der er indsat i det korrekte mode.

Lithium-Ion-batterier

De fleste nye mobiltelefoner og smartphones på markedet er drevet af lithium-ion-batterier. Disse batterier får deres kraft fra bevægelse af ioner mellem negative og positive enderne af batteriet. Disse batterier har en længere levetid end ældre sorter, typisk mellem 300 og 500 afgifter. Men det punkt, hvor du genoplader batteriet kan påvirke hvor længe det varer. Genoplade batteriet, når det er helt drænet vil reducere antallet af sigtelser det kan holde, mens genopladning det når det er kun blevet delvist drænet kan udvide den.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com