Hvad er farerne ved overopladning NiMH batterier?

August 23

Hvad er farerne ved overopladning NiMH batterier?

Et nikkelmetalhydrid-celle batteri, forkortet NiMH, er en almindelig type genopladelige batterier i forbrugerelektronik. NiMH-batterier har to til tre gange afgift kapaciteten af nikkel-cadmium-batterier (eller NiCd) og er billig i forhold til lithium-ion celle batterier, hvilket gør dem en populær og omkostningseffektiv valg for forbrugerprodukter, der kræver et genopladeligt batteri. Dog bør udvises forsigtighed, ved opladning dem, som overopladning kan beskadige battericeller eller oprette potentielle farer.

Forarmet batterikapacitet

Efter en NiMH batteri celle begynder at overprisen, vil den øgede energi fodring i batteriet reverse spænding polariteten af elektroder inde i batteriet og forårsage en mindre nedgang i batteriets spænding. Over tid kan denne effekt af overopladning bliver mere og mere mærkbar, indtil batteriet ikke længere har nok spænding til at drive en enhed.

Eventuel eksplosion eller celle brud

Overopladning ældre NiMH batterier kan også forårsage brint til at opbygge inde i cellerne. Når det sker, kan øget pres forårsage battericeller at briste, rendering batteriet ubrugelig. I nogle tilfælde udgør opbygningen af brint kan også risikoen for eksplosion. Nyere NiMH batterier er designet med slidser i cellerne og vil udleder små mængder hydrogen til at forhindre dette i at ske.

Overdreven varme

For meget opkrævede NiMH batterier kan varme op meget hurtigt stiger til temperaturer, der kan beskadige batteriet eller elektronik i den opladning enhed. For at modvirke denne fare, er nogle hurtige opladere designet med en ventilator til at holde batterier cool.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com