Hvad er årsagen til min bil til at vibrere ved visse hastigheder?

January 1

Hvad er årsagen til min bil til at vibrere ved visse hastigheder?

Vibrationer på en bil bør ikke ignoreres. Hvorvidt vibrationen repræsenterer et alvorligt problem med bil, kan vibrationer, selv forårsage skade på køretøjet. High-Speed vibrationer løsne bolte og forbindelser, beskadige følsomme komponenter og bære din bil ud meget hurtigere end normalt. Du skal identificere årsagen til vibrationer, hvis det kommer fra en farlig kilde og forhindre yderligere skade på bilen.

Hjulet ubalance

Når et hjul er ude af balance, vibrerer bil indenfor en bestemt hastighed. Normalt, problemet vises ved højere hastigheder og intensiverer som du accelerere. Et hjul kan være ude af balance, fordi et hjul vægt er faldet. Men vejforholdene også skubbe hjulene ude af balance. Bebyggede mudder eller is inde et hjul justerer sin vægtfordeling og forårsager denne type af vibrationer.

CV leddene

En slidt CV-joint får bilen til at vibrere, når du rammer visse hastigheder. Fælles, selv er dækket af en beskyttende gummi boot. Under forenden af bilen, bør du se en gummi boot dækker enderne af den aksel, der er tilsluttet hvert hjul. Kigge efter eventuelle revner eller slid på disse gummi dækker. Hvis du ser nogen, eller hvis du bemærker fedt kommer ud fra boot overalt, så skal du have dit CV leddene inspiceret og repareret eller udskiftet.

Bremse rotorer

Hvis du har en skæv bremse rotor, kan bilen begynder at ryste og vibrere, når du bremser. Hvis du bemærker vibrationerne, primært når du bremser, så er det første spørgsmål mistanke om. En rotor, som er meget skæv kan dog også forårsage vibrationer, når bremserne ikke på. Hvis din sædvanlige vibration opstår ved en hastighed men bliver værre, når du bremser, der er også grund til at formode en rotor.

Gnist spørgsmål

Et problem med tændrør i bilen kan bevirke, at motoren vibrationen, specielt ved lave omdrejninger. Dette sker når tændrør få beskidte, eller når det er tid til at udskifte dem. Også, en spark plug wire, der ikke er tilsluttet korrekt kunne afspejle dette symptom. Kontroller, at alle ledninger er knyttet fast og erstatte tændrør for at korrigere en shake du tror er relateret til at udløse problemer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com