Hvad er forskellen mellem en bjærgning titel & en ombygget titel?

May 1

Hvad er forskellen mellem en bjærgning titel & en ombygget titel?

Titlen er en af de vigtigste stykker af papirarbejde forbundet med køretøjer af enhver art. Men når en titlen køretøj er involveret i en ulykke, som kraftigt påvirker dens drift eller udseende, Department of Motor Vehicles (DMV) vil ofte stempel titlen med specifikke beskrivelser, såsom beskadiget, junked eller citron. En bjærget eller ombyggede betegnelse på en titel er en alvorlig ting, og det er vigtigt at forstå, hvorfor køretøjet blev udpeget som sådan.

Bjærgning titel

Et køretøj der har været involveret i en ulykke, en oversvømmelse eller en brand eller der er blevet stjålet kan klassificeres under en bjærgning titel. Disse hændelser gør ofte nok skade på køretøjet, at forsikringsselskabet beslutter det vil koste mere at fastsætte det for at erstatte den. Forsikringsselskabet vil normalt sælger køretøjet, "som er" til en bjærgning og vraget værftet. Mekanik kan nogle gange købe disse køretøjer og genopbygge dem indtil de fungerer korrekt.

Genopbyggede titel

DMV udsteder en ombygget titel til et køretøj, der er tidligere blevet udpeget en bjærgning titel, men er blevet restaureret til god orden. Definition og love vedrørende en ombygget titel kan være forskellige afhængig af stat-specifikke regler. I almindelighed, komplet genopførelsesprocessen skal dokumenteres med en beediget skriftlig erklæring og køretøjet skal tilses en statsautoriseret facilitet, før det kan udstedes en nummerplade og drives lovligt.

Forskelle

Bjærgning værfter sælge som-er køretøjer.

Forskellen mellem en bjærgning titel og en ombygget titel er hvorvidt et bjærget køretøj er blevet repareret af en mekaniker til det punkt at DMV vil tillade dig at køre det lovligt på vejene. En titel vil generelt ikke anses for ombygget uden først at have været reddet. Et køretøj med en bjærgning betegnelse på titlen ikke vil blive udstedt en gyldig nummerplade, og du kan ikke køre det.

Advarsel

DMV ændrer ikke status af et køretøj titel uden grund. Det er vigtigt at vide, hvad der var galt med køretøjet når det var bjærget, hvad der blev gjort for at reparere det og om det har bestået alle inspektioner der kræves af staten vil blive registreret og forsikret i. Informere forsikrings udbydere af titel, status, fordi ikke alle forsikringspolicer eller luftfartsselskaber vil dække et køretøj med en ombygget betegnelse.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com