Kan nogen sætte Spyware på din telefon uden at røre den?

December 17

Spyware kan installeres på en mobiltelefon på flere måder, uden at ejeren vidste det og uden en anden person nogensinde at røre ved telefonen. For eksempel, kunne ejeren af enheden hente et program, der hemmeligt indeholder spyware eller virus. Nogle spyware kan installeres på en mobiltelefon fjernt, over et mobil- eller Bluetooth-forbindelse, eller endda en multimedia messaging service-meddelelse, der cellphone ejeren åbner.

Baggrund

Mobiltelefon spyware ligner spyware, der påvirker pc'er, idet det oftest installerer sig selv på enheden, fordi brugeren åbner en meddelelse fra en ukendt person, eller downloader softwaren indlæst med spyware. Ofte, bruges mobile spyware af en mistænkelig ægtefælle eller forælder til at overvåge aktiviteterne af et familiemedlem. Der findes også mange typer af spyware at tillade en person at få adgang til følsomme data på en telefon og stjæle en persons identitet. I mange tilfælde indse ikke ejeren af telefonen, telefonen har spyware indtil visning telefonregning, der viser tekstbeskeder til ukendte numre. Nogle gange, en telefon, der er inficeret med spyware vil opføre sig underligt, såsom batteri dræning hurtigt eller skærmen flimmer, ifølge en januar 2011-artikel af AARP Bulletin.

Ansøgning Downloads

Mange smartphoneejere, der hente programmer til deres Android mobil enhed eller iPhone ikke klar over, at nogle af disse apps er inficeret med spyware. I juni 2010 udgivet SMobile Systems en rapport, der viser, at omkring 20 procent af de tilgængelige apps i Android Marketplace indeholder software, der tillod en tredjepart til at få adgang til følsomme og private oplysninger om ejeren af enheden. Omkring 5 procent af apps kunne foretage opkald til et telefonnummer, og omkring 2 procent kunne sende sms'er til et premium-nummer, at skulle betale store gebyrer, ifølge en Cnet artikel.

MMS-beskeder

At klikke på et link i en MMS-besked kan også forårsage spyware være installeret. I februar 2011 rapporterede de nationale Computer Virus nødsituation svar centrum af Kina eksistensen af den Spy.Felxispy spyware, som var rettet mod enheder, der kører Symbian-operativsystem. Når brugerne klikkede på MMS-besked, ville spyware tænde konference opkald funktionen af enheden, mens du også tænder på telefonens højttaler at overvåge lyde. Det ville også sende SMS-beskeder brugeren modtaget en overvågning telefon, ifølge en SecurityWeek artikel.

Overvågning

Law enforcement organisationer bruge undertiden spyware til at udføre elektronisk overvågning på mistænkte. I December 2006 rapporterede Cnet, at FBI fjernt havde installeret software på mobiltelefoner ejet af en New York organiseret kriminalitet familie. Spyware aktiveret telefonens mikrofon, sender lyd af samtaler til efterforskerne, uden at behøve at få fysisk adgang til enheder, rapporteret Cnet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com