Canon Xl1 Tutorial

April 7

Canons XL1 digital broadcast-kvalitet camcorder indlemmer 3CCD billed sensor, der leverer nøjagtig kolorere genfortælling og detaljer. Camcorderen er en standard definition optager og udstyret med en 16 x optisk billedstabilisator stabiliseret objektiv, en 3 x-wide angle zoom linse og magnesium legering krop. Ved hjælp af kameraet indebærer nogle grundlæggende forberedelse.

Instruktioner

• Montere linsen, justere søgeren og indlæse en kassette. Fjern støvhætten fra linsen og fælles landbrugspolitik fra kroppen af XL1. Justere den røde prik på kroppen med den røde prik på linsen, og derefter vende linsen med uret, indtil den klikker på plads. Justere søgeren for venstre - eller højre-eye funktionalitet. Skruen, låsning og skub søgeren langs beslaget. Du kan skifte øje cap rundt ved at fjerne og erstatte den peger i den modsatte retning. Derefter indlæse en kassette.

• Begynd optagelsen ved at første dreje magt til programmet "Nem optagelse". Det er holdning med ikonet firkantet blok med "x" støder op til det. Kameraet vil gå ind i "Pause Record" mode. Tryk på "Start/Stop"-knappen for at starte optagelsen. Hver af de to gribende positioner har en "Start/Stop"-knappen. "Rec" vises i søgeren. Efter skydning nogle test optagelser, tryk på knappen "Start/Stop" igen og erstatte objektivdækslet.

• Afspille kassetten. Drej power skiven til "VCR" stop, og tryk på "Play"-knappen for at starte afspilningen. Tryk på knappen "Stop" efter at have set. Knapperne "Play" og "Stop" er forskellige fra "Start/Stop" knapperne bruges til optagelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com