Windows Start-Up kommandoer

November 16

Windows start-up kommandoer kick off som en del af den ordning opståen-oppe oparbejde. Disse kommandoer er baseret på typen hardware, system, installeret software og applikationer. Disse start kommandoer kan mose ned computerhukommelse, forbruge ressourcer og indeholde skadelige eller ondsindet elementer såsom vira eller spyware. Deaktivere start-up kommandoer til at lukke baggrundsprocesser og fremskynde den ordning opståen-oppe oparbejde.

Forskellige indstillinger for Windows opstart

Windows tilbyder tre muligheder for opstart via fanen Generelt i systemkonfigurationsværktøjet: normal, diagnostiske og selektiv. Indstillingen normal opstart indlæser alle enheder og drivere forbundet med systemet. Diagnostiske indlæser grundlæggende enheder og tjenester, svarende til fejlsikret tilstand miljøet i Windows; Dette er især nyttigt, når der er problemer i læsning system gennem normal opstart. Vælge selektiv opstart at isolere system ydeevne spørgsmål ved at vælge specifikke opstart poster. Adgang Windows start-up kommandoer ved hjælp af enten Microsoft Windows Kontrolpanel eller værktøjet MSCONFIG.

Adgang Windows Start-Up kommandoer ved hjælp af Kontrolpanel

Klik på "Start", derefter "Kontrolpanel". Klik på "System og sikkerhed," så "Administrative Tools." Vælg "System Configuration Utility" og klik på "Start." Fanen opstart viser programmer, der er bestanddele af Windows-startprocessen. Varer, der er markeret er initialiseret på start-up. Hvis du vil deaktivere start-up kommandoer, bare uncheck artikel og klik på "Anvend" og "OK" efter hinanden for at bekræfte ændringerne. Klik på "Start", derefter "Kontrolpanel". Klik på "System og sikkerhed," så "Administrative Tools." Vælg "System Configuration Utility" og klik på "Start." Fanen opstart viser programmer, der er bestanddele af Windows-startprocessen. Varer, der er markeret er initialiseret på start-up. Hvis du vil deaktivere start-up kommandoer, bare uncheck artikel og klik på "Anvend" og "OK" efter hinanden for at bekræfte ændringerne.

Adgang Windows Start-Up kommandoer ved hjælp af værktøjet MSCONFIG

Adgang MSCONFIG ved hjælp af enten "Kør" eller "cmd." Klik på "Start" og skriv "køre" i "Søg efter Program og filer", derefter tryk på "Enter." Skriv "MSCONFIG" at lancere vinduet Systemkonfigurationsprogram start-up. Eller klik på "Start," Skriv "cmd" i "Søg efter Program og filer" og tryk på "Enter". På kommandoprompten skal du skrive "MSCONFIG."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com