Om Diesel-elektrisk i både

April 2

Om Diesel-elektrisk i både

Diesel elektriske systemer anvendes til at levere strøm til alle behov, en hav-igangværende fartøj, herunder krydstogtskibe hvor 70 til 80 procent af strømmen produceret bruges til overnatning og rekreative områder. Diesel elektrisk power systemer kan producere øget energieffektivitet for både i forhold til traditionelle mekaniske fremdriftssystemer.

Historie

Den første brug af diesel elektrisk system til at levere strøm til både blev skabt for den russiske tankskib Vandal i 1903. Skibet rejste regionerne Volga-floden og det Kaspiske Hav. Teknologien blev udviklet efter opdagelsen af railroad lokomotiver evne til at overføre rotationsretningen ved hjælp af en jævnstrøm motor og generator på svirp af en switch. Brugen af diesel elektriske kraftsystemer blev anvendt i ubåde til strømforsyning og anvendes nu til at levere strøm til kommercielle og lystfartøjer.

Effektivitet

Diesel elektriske systemer er mere energieffektive end traditionelle mekaniske strømforsyninger; Når køre ved maksimal effekt, sammenligner diesel elektrisk systemer positivt med traditionelle mekaniske systemer med en power tab sats på omkring 3 procent. Når du ikke kører med maksimal hastighed, kan en diesel elektrisk strømforsyning tilbyde reduceret effektivitet med en større hastighed. For at bevare effektiviteten, fungerer diesel elektrisk systemer på den optimale effekt, som kan ikke slå propel på sin maksimalhastighed men øget effektivitet.

Fordele

Fordelene ved en diesel elektrisk system omfatter evnen til at placere motoren på enhver holdning kræves i skibet for optimal udnyttelse af rummet; en jævnstrøm motor og generator er placeret mellem diesel motor og propel. Støj og vibrationer kan også reduceres til et højere niveau end dem, der hørte og følte sig fra en traditionel mekanisk motor. Elektriske motorer tilbyder også fordele i manøvredygtighed ved lave hastigheder på grund af instant ændre retning og stigning og fald af magt. En diesel elektrisk system synkroniserer også automatisk propeller af et skib opererer mere end en propel.

Selvstændig optimering

En diesel elektrisk strømsystem er tænkt som selvstændige optimering. Magt nødvendige til at drive en båd er ændret af en række faktorer, herunder belastningen eller antallet af passagerer, og miljømæssige ændringer, som tidevand og vind hastighed. Jævnstrøm motor og generator, sammenholdt med dieselmotor, producerer strøm nok til at opfylde kravet om at bekæmpe ændringer, der kan opstå i belastning og miljømæssige ændringer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com