Hvordan til at opløse gummi på Coax kabler

March 3

Hvordan til at opløse gummi på Coax kabler

En fælles brug for koaksialkabel (eller coax) er at overføre et kabel eller satellit-tv-signaler fra kabel stikkontakt på bagsiden af en tv- eller satellit-receiver. Center dirigent lavet af op til syv tråde af wire er omgivet af isoleringsmateriale. En ydre dirigent kommer næste, efterfulgt af en anden isolering lag, og endelig en ydre jakke lavet af polyvinylchlorid (PVC). Hvis du har brug for at opløse den ydre jakke, du kan gøre så blot og hurtigt at få adgang til de indre dirigenter for at se, hvordan et koaksialkabel er opbygget.

Instruktioner

• Tage et koaksialt kabel og tag det fra alle enheder og strømkilder, så det ikke er tilsluttet noget. Sæt den på en flad, cement eller asfalt overflade.

• Brug et par tænger til at fjerne metal hætten fra den ene ende af kablet. Eller brug et par af bidetang til at klippe kablet helt igennem under begrænsningen metal afsløre et tværsnit af kablet. Holde kablet over en engangs aluminium brownie eller kage gryde.

• Omhyggeligt antænde en håndholdt lighter og hold den mod slutningen af sort gummi eller PVC ydre jakke til at opløse den. Flytte lighter rundt kabel jakke, smelter det langsomt, indtil den ydre dirigent ledning er afsløret. Fange nogen dråber af PVC i engangs brownie eller kage pan.

Tips & advarsler

  • Forstå at koaksialkabler er designet til at modstå varme lavet af deres indvendige dirigenter. Kontakt en elektriker eller kabel tekniker, hvis gummi på en tilsluttet koaksialkabel opløse, som indikerer en elektrisk problem.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com