Sådan Sync Video & lyd i en MP4

May 7

Sådan Sync Video & lyd i en MP4

Windows Movie Maker er standard software for at arbejde med videoklip. Det kommer præinstalleret på Windows-operativsystemer og har en brugervenlig grænseflade. Når du importerer dine videofiler, giver tidslinjen ligger på bunden af interfacet dig fuld kontrol over de video og audio elementer i filen.

Instruktioner

1 Klik på start-ikonet og skriv "Windows Movie Maker" i den ransage advokatstanden. Når "Windows Movie Maker" vises, skal du klikke på den for at åbne programmet.

2 Vælg "Video" fra side proceslinjen for at åbne en Importvinduet.

3 Vælg den video, du ønsker at synkronisere fra den tilgængelige liste og klik på "Importer."

4 Klik på den importerede videofil og trække det til "Video" slotten på tidslinjen. Klik på den importerede videofil igen og trække en anden kopi til "Audio" slot.

5 Klik på det lille plustegnet ud for "Video" at udvide fil. Højreklik på soundtracket og vælg "Volumen." Du markere afkrydsningsfeltet "Mute Track" og klik på "Ok" for at gemme indstillingerne.

6 Klik og træk fil i "Audio" stikket til at justere sin holdning, indtil den er synkroniseret med video-fil. Klik på "Play" for at få vist justeringer.

7 Klik på "Publicer film" på den øverste værktøjslinje, når du er tilfreds med dine ændringer. Vælg "Denne Computer" og klik på "Næste". Navngiv filmen, og klik på "Næste". Justere kvalitetsindstillinger og klikke på "Udgiv" for at starte eksport.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com