Sådan bruges Live Type

May 24

Live er et program designet til at skabe animerede tekstbokse til medtagelse i video-projekter. Lær at bruge dette program til at gøre tekst tavler og titel sekvenser til brug i din egen video-redigering.

Instruktioner

At gøre animerede tekst

1 Live er et program, der er inkluderet i Final Cut Pro suite og bruges til at oprette animerede titel og tekst sekvenser for dit filmprojekt. Disse vil indeholde titel kort og tekst tavler at identificere en person, og er af en højere kaliber end dem, der typisk findes i din redigeringssoftware. Når du bruger et program som Live Type, er det først vigtigt at forstå layout af programmet. Skærmen til Live Type er opdelt i fire dele. Den øverste venstre vindue kaldes lærredet, og er, hvor du kan faktisk se teksten du arbejder på. Selvom du ikke ligefrem skrive tekst her, kan du se ændringerne vises, når du tilføjer ord og effekter. Det er, hvor du kan størrelsen og placeringen af teksten. I midten af displayet er fremviservinduet, hvor du vælger de grundlæggende Karakteristik af din tekst, såsom farve og stil. Der er flere faner i vinduet, der påvirker ting som timingen af tekst bevægelser og notering af de effekter, du allerede har placeret på teksten. I dette vindue ses som referatet af den tekst, du arbejder på, som det vises. Det vindue, der hviler i øverste højre hjørne er mediebrowseren, der styrer alle de skrifttyper, overgangseffekter og animationer. Den nederste del af skærmen er tidslinje, hvor du kan se den faktiske videoklip du forbereder. Med Live Type opretter du et filmarkiv, der vil til sidst importeres tilbage til din redigering program. Dette er, hvor du kan ændre længden på klippet og effekter/overgange du har placeret på det. Når du spiller Tekstanimationen, vil det ses i lærredet.

2 Når du opretter en tekst skifer, du først nødt til at beslutte, hvordan animerede og tilpassede du ønsker det til at se. Gå til den øverste venstre boks i inspektøren og indtaste din tekst. Teksten vises i lærredet som en hvid, hule-søger fortolkning af dine ord. Det vises også som en bar i tidslinjen, der repræsenterer længden af klippet. Herfra kan du gå til fanerne i inspektør tilpasses karakteren af teksten, som dets opacitet og bredde. I lærredet, kan du flytte teksten til hvor du ønsker det skal vises på skærmen. I fanen tidsindstilling i infovinduet kan du ændre, hvor lang tid klippet vil blive på skærmen.

3 Du har nu at gøre de store beslutninger om, hvilken skrifttype, effekter og baggrunde du gerne for teksten. Du kan kun anvende én skrifttype, så du er nødt til at beslutte, hvis du ønsker det skal være en af de standard skrifttyper eller en af de animerede skrifttyper. Dobbeltklik på den skrifttype, du vælger, og teksten i lærredet vil straks ændre skrifttype. Kan du kun teksten, der skal være på skærmen, men hvis du bruger "lavere tredjedele," som en dokumentarfilm eller nyheder stykke, foretrækker du måske at have boksen baggrund for teksten. Klik på fanen tekstur og vælge en tekstur fra en af de mange tilgængelige typografier. Vælg den typografi, du vil menuen kategori fremhæve de specifikke tekstur du ønsker, så vælg anvendelse til nye spor nederst i mediebrowseren. Tekstur vises derefter som en blok i tidslinjen; Sørg for, at dens spor er nedenfor i teksten. På lærredet, vil du se, at teksturen er bag teksten. Gå ind i lærred og ændre størrelsen på teksturen, som du ønsker. Fanen objekter fungerer på nøjagtig samme måde, men resultatet er mere animeret og ofte skiller sig ud mere end teksten gør.

4 Effekter er en af de bedste aspekter af Live Type, og ofte den vigtigste grund til at bruge programmet. Du vil igen blive givet en kategori menu, som når du vælger det, vil give dig er række muligheder. Dobbeltklik på dem, du ønsker; de vil blive anvendt til din tekst eller baggrund, afhængigt af hvilken blok track du har fremhævet i tidslinjen. Disse effekter spænder fra aktiviteter af teksten på skærmen til enkle overgange som Fade i og Fade Out. Gå ind på tidslinjen og bestemme præcist, hvor længe du vil tekst, baggrunde og effekter til sidste på skærmen. Der bør være en nice synergi mellem alle tre. Sørg for, at overgangseffekter ikke tager for meget af den tekst skærm tid, ellers publikum vil ikke kunne læse det fuldt ud. Hvis du bruger en baggrundstekstur eller -objekt, Sørg for de fremstår lidt før teksten, og ikke anden vej rundt.

5 Når klippet er den måde du ønsker det, så sørg for at spille det flere gange, ser tekst video i lærredet. Når du er tilfreds, gå til fil og gøre film. I denne menu kan du give tekst filmen et navn og angive dens placering for eksport. Skal du vælge baggrund og tekst skal gengives; ellers bliver det bare gøre ene eller det andet. Live Type vil eksportere filen til din angivne placering, og du vil have et QuickTime-arkiv, du kan derefter importeres til uanset redigering program, du arbejder med.

Tips & advarsler

  • Kig på tekst og titel sekvenser i film og TV-programmer at se, hvad er hverdagskost.
  • Brug ikke over animation og effekter; Det er meget vigtigt, at publikum er i stand til at læse teksten og er ikke distraheret af sin fancy udseende.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com