Den bedste CAD Software til BIM & udarbejdelsen

January 4

Den bedste CAD Software til BIM & udarbejdelsen

Mange software-indstillinger er tilgængelige for udarbejdelsen og Building Information Modeling (BIM) behov. BIM er det næste skridt i udviklingen af udarbejdelsen af teknologi. Oprindelige tegnere skitseret alt i hånden. Derefter, programmer som Autodesk's AutoCAD blev udviklet for at øge tegneren effektivitet. CAD er en forkortelse for Computer Aided udarbejdelsen. BIM kom til at løse de behov der typisk CAD programmer ikke kunne opfylde. Med BIM software, er strukturer modelleret i 3D, før byggeriet nogensinde starter. Alle byggefagene kan få adgang til modellen for at sikre, at der er ingen interferens. Med BIM, er alle konstruktionstegninger hovedsageligt lavet fra den model, at drastisk reducere udarbejdelsen timer.

Revit Structure

Revit er et produkt af Autodesk, det samme firma, der gør den populære udarbejdelse software, AutoCAD. Revit er anvendelig nemlig en omkostningsfrit retssag fra Autodesks hjemmeside. Det kræver 3 GB RAM og mindst 5 GB ledig diskplads. Som med de fleste BIM software, kan Revit filer gemmes i IFC format. IFC står for industrien Foundation klasse. IFC har til formål at skabe filtyper, der kan overføres mellem forskellige BIM softwarepakker.

Tekla strukturer

Tekla blev etableret i Finland i 1966. Dens BIM software, Tekla strukturer, er også IFC-kompatibel. Tekla hævder, at dens BIM software er nyttigt for stål detaljering, præfabrikerede beton beskriver, armeret beton detaljer, byggeledelse og engineering. Tekla strukturer er meget populære i hele verden, som brugere findes i næsten 100 lande. Tekla strukturer er tilgængelige på forskellige niveauer, fra den fulde, all inclusive-pakke ned til en pakke, er skræddersyet til Præfabrikerede beton detaljer.

Bentley strukturelle Modeler V8i

Bentley blev grundlagt i 1984, og siden 1999 har det investeret mere end $1 milliard i forskning, udvikling og anskaffelser. Bentleys strukturelle Modeler V8i er designet for ingeniører. Det er lig Tekla strukturer og Revit Structure på mange måder, herunder dens IFC overholdelse. Forte af Bentleys strukturelle Modeler V8i er, at det nemt kan håndtere selv de mest komplekse strukturelle komponenter.

AutoCAD

AutoCAD er et levedygtigt alternativ til BIM rige, men odds er BIM teknologi vil gøre det forældede. AutoCAD er stadig meget alsidige, og dens 3D kapacitet er meget nyttig for mange brancher, herunder arkitekter, ingeniører, bygherrer og tegnere. Selv de mest avancerede AutoCAD-programmet mangler nogle af de funktioner, set i BIM software, er det meget almindeligt kendt. For kortsigtede behov, kan det være den bedste løsning ved udarbejdelsen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com