Anvendelsesmuligheder for en UPS Transformer

October 13

Anvendelsesmuligheder for en UPS Transformer

UPS er en forkortelse for nødstrømsforsyning og en transformer enhed, der er kablet mellem en strømkilde og en elektrisk anordning. Funktionen af en UPS transformer er at sikre en stabil strømforsyning til følsomt elektrisk udstyr, der potentielt kan blive beskadiget i tilfælde af et strømsvigt eller strømstød. Det overvåger kontinuerligt elektrisk strøm, og hvis UPS-enheden registrerer en pludselig stigning eller fald i magt, det begrænser eller fastholder magten til niveau nødvendige for elektrisk udstyr til at operere sikkert.

Computere

Computere, kan uanset om det er din hjemme-PC eller en mere komplekse edb-system, som i en arbejdsplads, blive alvorligt beskadiget af en spændingsbølge. Endnu vigtigere, kan en pludselig strømsvigt betyde tab af vigtige data. Montering af en UPS transformer mellem strømforsyningen og computeren sikrer, at din computer er beskyttet. For eksempel, hvis strømmen svigter, holder UPS computere, der kører i en bestemt periode af tid. Du får en advarsel på din computer der angiver magt lykkedes og det fortæller dig at gemme dit arbejde og lukke systemet ned.

Fjernsyn

Moderne fjernsyn bruger plasma eller flydende krystal display (LCD) teknologi til at producere klar, skarp billedkvalitet. Begge typer er dog følsomme magt svingninger. Mens et tab af magt betyder simpelthen tv stop drift, kan en kraftig stigning i magt forårsage delikat plasma eller LCD dioder til at brænde ud, betyder, at dele af tv-skærmen bliver blank eller vises korrekt, farver og billeder. En UPS sikrer, at magten til tv-forbliver stabil på alle tidspunkter, og i tilfælde af stigning i power UPS straks begrænser bølge og beskytter tv.

Trådløse telefoner

Trådløs telefon er stor og et stigende antal mennesker er afhængige af dem; mange har ikke en almindelig telefon, der fungerer ved hjælp af magt fra telefonkabel. Du kan have så mange som du ønsker omkring dit hjem. Hvert håndsæt kommunikerer med en base, der er sluttet til en strømforsyning. Håndsættene fungere fint, hvis magt mislykkes, fordi de har interne batterier. Men de kan ikke kommunikere med basen, så du er i stand til at foretage eller modtage opkald. En UPS vil opretholde en elektrisk forsyning til basen i tilfælde af en strømafbrydelse, så kan du stadig bruge din telefoner, indtil strømmen er genoprettet.

Andre anvendelser

Der er mange andre anvendelsesmuligheder for en UPS. For eksempel, kan du holde tropiske fisk, der er afhængige af vandet tilbage ved en indstillede temperatur. De har brug for meget ren filtreret vand. Et strømsvigt betyder, at vandet ikke kan holdes varm og filteret stopper opererer. Hvis tænd ikke er gendannet rimeligt hurtigt kan fisk dø. En UPS fastholder magten, så vandet bliver varm og filtreret. De fleste vækkeure indeholder et lille backup batteri, men dette kun holder tid korrekt; alarmen vil ikke arbejde. En UPS holder vækkeur opererer, så hvis strømmen afbrydes alarmen stadig opererer på det indstillede tidspunkt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com