Hvad er mikrofilm?

December 11

Hvad er mikrofilm?

Mikrofilm er en bevarelse-dokumentformat, der er almindeligt anvendt i akademiske og forskningsrelaterede felter, for at gemme relevante oplysninger uden at optage en masse opbevaringsplads. Ved hjælp af en proces svarende til film fotografering, indfanger mikrofilm miniature billeder af dokumenter på film, mindske deres størrelse uden at miste oplysningerne. Mikrofilm kan ses på en enhed svarer til dem, der anvendes i visning af dias fotografering, der zoomer billedet til dets originale størrelse eller større.

Historie

John Benjamin danser er den første opfinder knyttes til microphotography, ved hjælp af en proces, begyndte han at gennemføre i 1839. Denne rå teknologi var ikke i første omgang som en levedygtig form for dokument bevarelse. I 1851, men microphotography blev genindført ved den store udstilling i London og det var dengang, at processen blev populariseret og genimplementeret som en levedygtig form for dokument bevarelse. Mikrofichekopier processen blev fremtrædende brug mellem 1920 og 1936, som forskning og akademiske biblioteker, som landbruget Nationalbiblioteket og Library of Congress, begyndte at mikrofilm bøger, manuskripter, akademiske materialer og afhandlinger, blandt andre professionelle materialer. I 1925 blev den første kommercielle mikrofilm oprettet efter et patent blev udstedt til George McCarthy. Kodak købte opfindelse i 1928. American Library Association officielt godkendt brugen af mikroformater til dokument bevarelse i 1936 og 1938, the New York Times begyndte at bruge teknikken.

Identifikation

Mikrofilm er en form for dokument konservering, der producerer en miniature gengivelse af en original mellemstore dokument. I gennemsnit mikrofilm reducerer et billede til 1/25th dens oprindelige størrelse og alle typer af dokumenter fra aviser og essays til blå prints og tekniske tegninger, kan blive frelst på disse film. Mikrofilm er en komponent af mikroformater, som er beskrivelsen til denne type af analoge dokument bevarelse og er normalt relateret til både mikrofiche og mikrokort. Mikrofilm gemmes normalt på standard fotografering hjulene eller kassetter og kan ses ved hjælp af mikrofilm læsere, der ligner computerskærme. En rulle af standard 16 mm mikrofilm kan rumme op til 2.400 standard, 11 af 14 tommer letter-størrelse dokumentbilleder.

Fordele

De mest kendte fordele ved mikrofilm er evnen til at begrænse lagerplads til dokumenter og omkostningsreduktion producere sådanne dokumenter. De første mikrofilm reduceret dokumenter til så små som 3 procent af deres oprindelige størrelse, hvor eksperter hævder reduceret storagebehov med op til 95 procent. Mikrofilm reducerer også prisen på reproduktion, fordi udgifterne til trykt papir langt opvejer de af mikrofilm. Andre fordele ved mikrofilm for dokument bevarelse er den forventede levetid af disse dokumenter. Den moderne proces af mikrofilm sikrer dokument bevarelse for op til 500 år. Fordi mikrofilm er en faktiske fotografi af et originaldokument, elimineres den fejlfortolkning, der kommer med traditionelle former for transskription. Det er også meget nemmere at få adgang til og se et mikrofilme dokument, som det eneste udstyr, du behøver er en mikroskopisk linse.

Tidsramme

I de tidlige dage, mikrofilm var ikke et særligt stedsegrønne teknologi og var meget modtagelige for at ødelægge inden for en kort periode. Oprindeligt trykt på nitrat film, blev mikrofilm meget brandfarlige, som havde en tendens til at være farlige for forskning og professionelle institutioner. I 1930-erne blev mikrofilm trykt, næsten udelukkende på celluloseacetat. Denne proces formindsket risiko for skovbrande, men nye problemer, som omfattede forfald og fading hvis mikrofilm ikke blev gemt korrekt. Mikrofilm produceret på en base celluloseacetat kunne resultere i kemiske forfald og faldende til filmen selv og fading ville forekomme hvis mikrofilm blev efterladt i lys i lange perioder. De første typer af filmen havde en maksimal levetid på 50 år og det var kun i perfekte betingelser. Ifølge den nye verden encyklopædi bruger den moderne processen med at gøre mikrofilm sølv Halogenid farvestof og hårde gelatine på en polyester base, som har en levetid på 500 år. Denne nye proces kører en meget mindre risiko for henfald og fading, selvom fugtige klimaer kan forårsage skader på gelatine.

Potentielle

På grund af moderne digitale teknologier, anvendelse af mikrofilm i akademiske og forskning arkivering er faldet betydeligt, men efterspørgslen efter mikrofilm stadig eksisterer. USA forventer at deres 2010 og 2011 folketællinger arkiveres ved hjælp af mikrofilm teknikker og mange europæiske lande stadig vælge mikrofilm over nyere digital arkivering systemer så godt. Mikrofilm, selv, er også at finde måder at vokse og fremskridt i det moderne marked med nye udviklinger i farve mikrofilm og konvertering produkter. Mikrofilm nu finder vej til det digitale marked, anvendelse af ny teknologi kan konvertere mikrofilm skal bruges på internettet og i fælles netværk systemer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com