Sådan gendanne slettede SMS-beskeder fra Verizon

May 24

Sådan gendanne slettede SMS-beskeder fra Verizon

Der er ingen måde at rent faktisk få slettede SMS-beskeder tilbage fra den faktiske mobiltelefon, de blev sendt til eller fra. Den eneste måde at hente disse tidligere slettede beskeder er ved at kontakte Verizon Wireless direkte. Dette kan ikke være en nem proces og kan kræve nogle persistens, men dette er den eneste måde at hente tidligere slettede SMS-beskeder.

Instruktioner

• Kalder Verizon Wireless på 1-800-922-0204 fra et hjem telefon eller jord linje eller ved at taste * 611 fra din Verizon Wireless celle foretage en opringning og bede om at tale med en kundeservicemedarbejder. Sørg for du har din celle telefonnummer og kontonummer tilgængelige, som du bliver nødt til at bekræfte din identitet til repræsentant, før du kan få hjælp med din konto.

• Forklare repræsentant at du slettet nogle sms'er, og du skal hente dem. Sørg for at du tydeligt forklare hvorfor du ønsker at gendanne disse meddelelser. Du bliver nødt til at fortælle repræsentanten, når meddelelserne blev sendt og/eller modtaget, og fra hvilke telefonnumre, de blev sendt til eller fra.

• Bede repræsentant til at sende dig meddelelser i form af en detaljeret faktureringsopgørelse. Denne erklæring vil ligne en regning, men vil have tekstbeskeder trykt på det som de var sendt og/eller modtaget.

Tips & advarsler

  • Repræsentanter for kundeservice er tilgængelig mandag til søndag fra 06: 00 indtil 23: 00
  • Nogle repræsentanter for kundeservice har ikke kompetencen til at videregive denne type oplysninger. Derfor skal du tale med en vejleder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com