Hvordan til at finansiere en Pre-Owned bil med ingen kredit

May 10

Hvordan til at finansiere en Pre-Owned bil med ingen kredit

Bare fordi du ikke har betyder nogen kredit ikke at du ikke kan få finansiering af en bil. De fleste præ-ejede Bilforhandlere tilbyder nu i hus finansiering til folk med ingen kredit. Alt, der kræves er en udbetaling. Denne artikel vil give dig trin for trin instruktioner om, hvordan du kan finansiere en bil med ingen kredit.

Instruktioner

• Til at starte processen med opkald omkring eller gå til nogle af dine lokale Pre-Owned Bilforhandlere og spørge, om de tilbyder i hus finansiering og hvis så kig rundt for den bil, du finansiering og bede forhandleren hvor meget af en udbetaling vil du nødt til at finansiere bilen siden du har ingen kredit og de vil fortælle dig. Generelt omkring $1000 eller $1500 eller en vis procentdel af den samlede pris for bilen.

• Næste, når du har fundet bil, og du ved, hvor meget ned betaling er nødvendig for at finansiere bilen begynde at spare for udbetalingen. Hvis du allerede har udbetalingen, tage det til forhandler og starte den finansiering papir arbejde på din bil.

• Næste, når du har den nødvendige udbetaling hos forhandlere og de er begyndt at papir arbejde, du skal gå hen og få din dokumentation for forsikring til bilen. Så gå til din bil forsikring luftfartsselskab og købe en forsikringspolice for den bil, du finansiering og tage bevis af forsikring tilbage til forhandler.

• Når du har taget bevis for forsikringen tilbage til bilen, som forhandler kan du afslutte bil finansiering og køre ud i en bil, som du lige har finansieret med ingen kredit.

Tips & advarsler

  • Som sagt mest Pre-Owned tilbyder Bilforhandlere i hus finansiering til folk med ingen kredit og selv for folk med dårlig kredit.
  • Din udbetaling kan også bestemmes af din kredit score men mest Pre-Owned Bilforhandlere generelt har et sæt udbetaling sats eller en procent.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com