Hvordan man opbygger en lyd Isolation Transformer

December 22

Hvordan man opbygger en lyd Isolation Transformer

Jævnstrøm elektrisk energi er ofte indført når forstærke et lydsignal. Det kan tage form af statisk eller "popping" lyde, når signalet er konverteret til en lydbølge. En måde at frasortere jævnstrøm elektrisk energi er at bruge en isolation transformer. En transformer forhindrer jævnstrøm elektrisk energi i at passere fra den ene side af en transformer til den anden, således producere en statisk-gratis audio signal på transformer-output.

Instruktioner

• Fil ene ende af den grønne magnet ledning, indtil der er en fjerdedel-tommer segmentet af nøgne wire. Forlader fem inches fra den solerede ende af magnet ledning gratis, wrap magnet ledning præcis 50 gange rundt om toppen af jernstangen. Efter den endelige wire tur, forlade en anden fem inches af wire gratis, så fil en fjerdedel-tommer af isolering ud herpå af den grønne magnet ledning.

• Fil ene ende af den røde magnet ledning, indtil der er en fjerdedel-tommer segmentet af nøgne wire. Forlader fem inches fra den solerede ende af magnet ledning gratis, wrap den røde magnet ledning præcis 50 gange rundt i bunden af jernstangen. Efter den endelige wire tur, forlade en anden fem inches af wire gratis og fil en fjerdedel-tommer af isolering off denne ende af den røde magnet ledning.

• Vedlægge lyd signal udgang fører på tværs af de to grønne ledninger. Fastgør højttaleren på tværs af de to røde ledninger.

Tips & advarsler

  • En isoleret transformer kan blive hooked op til et kredsløb uanset hvad. Transformeren ville arbejde lige så godt, hvis taleren var hooked op til de grønne transformer kundeemner og lydoutput var hooked op til røde transformer kundeemner.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com