Sådan installeres tændrør i en 2005 Nissan V6 grænse

October 29

Sådan installeres tændrør i en 2005 Nissan V6 grænse

Skiftende ud dine tændrør i din 2005 bør Nissan Frontier være en fast del af din vedligeholdelse. Konsultere din instruktionsbog for den miles, som anbefales for at ændre tændrør; men de fleste anbefalinger varierer mellem 80.000 og 100.000 sømil. Ændre dine tændrør kan hjælpe med koldstarter, hjælpe med at forhindre skade på katalysatoren, og hjælpe med at opretholde maksimal motorydelse.

Instruktioner

• Afbryde den negative batteri terminal fra bilens batteri. Enhver tid, at du arbejder på din bils motor, og især enhver tid, at du arbejder på en del af det elektriske system, skal du afbryde den negative batteri terminal for at hjælpe med at forhindre elektrisk stød eller skade fra køleventilator starter af sig selv.

• Bruge en topnøgle med en 10mm adapter til at skrue alle tre coil pack bolte på førerens side. Efter unbolting coil packs, skal du også fjerne den primære ilt sensor stik, som er placeret mod firewall på førerens side, så du vil have plads nok til at nå tændrøret.

• Brug 5/8-inch tændrøret socket adapter sammen med socket udvidelser for at fjerne den første tændrør i coil pack tættest på forsiden af motoren. Indsæt det nye tændrør og dreje den i hånden, ved hjælp af socket adaptere, indtil det er stramt. Når tændrøret er stram i sit hul, skru ned på det med en momentnøgle for at sikre, at det er forseglet med tændrøret hul. Gentag dette for de andre to tændrør på førerens side.

• Geninstallere coil pack bolte og den primære ilt sensor, der tidligere er blevet fjernet.

• Fjerne luft indtag slangen, så vil du have mere plads til at få adgang til tændrør på passagersiden af motoren. Du skal bruge en topnøgle med en 8mm adapter. Du skal også fjerne den øvre manifold og to vacuum slanger fra air filter for at få adgang til de fjerde og femte tændrøret huller.

• Fjerne gasspjæld organ stik og stik fra gasspjæld organ samt stikket og stik at sidde på toppen af manifold. En ekstra forbindelse skal fortrydes på metal beslaget, der er placeret i den bageste del af manifolden. Nu, hvor de mangfoldige og elektriske seler er ud af den måde, kan du få adgang til tændrør. Hvis du er usikker på, hvorvidt du vil huske, hvordan man igen alt, bruge nogle malertape og skrive numre på de forskellige forbindelser. For eksempel på et par af forbindelser, du vil mærke dem begge "1" så at du ved, for at genoprette dem senere.

• Fjerne 10mm bolte fra den lavere manifold, således at du kan svinge det op og ud af vejen. Der er et ekstra sæt 12mm bolte på en støtte beslag under gasspjæld organ, der skal fjernes så godt, før du kan svinge nederst mangfoldige malplaceret. Tændrør er placeret under den nederste manifold.

• Dække udsatte indtag havne, således at ingen snavs eller snavs falder i dem.

• Gentag den samme proces som før når du fjernet 10mm bolte fra coil packs. Fjerne coil packs og bruge tændrør stik hen til ophæve den frem og femte tændrør fra deres huller. Erstatte dem med nye tændrør, og sørg for, at de er strammet og forseglet med deres huller.

• Geninstallere coil packs. Sætte de nedre og øvre indsugningsmanifold dele tilbage på, og sørg for, at du sætte alle boltene og forbindelser tilbage på plads. Dobbelttjekke for at sikre, at alt som du tog ud går tilbage til motoren i omvendt rækkefølge.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com