Sådan dække en bærbar skærm for beskyttelse af personlige oplysninger

March 27

Beskytte dine oplysninger mod nysgerrige øjne er vigtigt hvis du nogle gange arbejder i et offentligt rum. Der er en bred vifte af screening valgmuligheder, der passer til enhver bærbar computer. Fra ark, som anvendes direkte til din laptop skærm, til visirer at glide over toppen af dit åbnede laptop, vælge en, der virker bedst for dig.

Instruktioner

1 Vælg et Aftageligt filter, der passer til din skærm. Vedhæfte 4 til 6 klip på rammen af din bærbare computer ved at fjerne papiret fra den klæbende bagside og sikring af klippene i sted. Filmen derefter glider mellem klippene og skærmen.

2 Overveje en laptop hemmelig raster, der glider over toppen af din bærbare computer skærm. Lig filtre anvendes på desktops, disse filtre har små "L"-formede beslag, der går over toppen af dine åbne laptop at sikre filteret på plads.

3 Vælge en skærm hætte. Denne tre-sidet enhed har to sidevægge og et tag, der gør det umuligt for nogen at se din computerskærm fra enhver vinkel, selv direkte bag dig.

4 Måle computerens skærm for at sikre, at du køber en korrekt størrelse hemmelig raster. Tage portabilitet hensyn, hvis du rejser flittigt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com