Ulemperne ved bjærgning titler

January 9

Ulemperne ved bjærgning titler

Bjærget titel køretøjer har typisk undergået betydelige skader men kan genopbygges til kørende tilstand. Når du køber et bjærget køretøj, skal beskadigelse af køretøjet være undersøgt for skader, der kan fastgøres. Bjærget titel køretøjer sælges for billigt, men kan kræve mere arbejde end værd tid eller penge til at reparere.

Reparation

Reparation bjerges køretøjer kan kræve en stor mængde af arbejde. Bjærget biler skal have et antal inspektioner gennemført før disse køretøjer er købt. En Carfax betænkning burde være løb på køretøjet, som vil fortælle historien og andre fakta af køretøjet. Et bjærget køretøj bør også undersøges grundigt af en mekaniker for alvorlige problemer, der ikke muligvis fixable, såsom frame skader eller oversvømmelsesskader.

Registrering, titel og forsikring

Køb og reparation en bjærgning titel køretøj skal ske med omhyggelig overvejelse og viden om statens standarder for bjærget køretøjer. Et bjærget køretøj kan ikke passere en sikkerhed inspektion, derfor kan køretøjet ikke kunne blive registreret i købers navn. Selv hvis køretøjet passerer inspektion og kan blive registreret, vil nogle forsikringsselskaber ikke tillade en bjærget køretøjet være forsikret. Forsikringsselskaberne, der tillader en bjærget køretøjet være forsikret kan ikke tillade, at køretøjet at bevare fuld dækning forsikring og kan sætte en grænse for mængden af dækning, at køretøjet kan opnå.

Penge

Reparere en bjærget køretøj kan kræve en masse penge til at blive sat ind i køretøj til at få det tilbage til kører betingelse. Genopbygget køretøjer vil altid vise de er bjærget på titlen, derfor køretøjet ikke kan sælges til så mange penge som et køretøj med en klar titel. Dette kan betyde, de penge, put til genopbygning af køretøjet ikke kan stilles tilbage i salg.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com