Hvordan at spille musik i swimmingpoolen

March 22

Hvordan at spille musik i swimmingpoolen

Svømning er en af de mest rytmiske former for motion og afslapning, og får intet din rytme går ligesom din yndlingsmusik. Men musikafspillere og swimmingpools virkelig går ikke godt sammen. Eller gør de? Gennem en række forskellige teknologier, kan du bringe din iPod i poolen, lytte til din Zune under vandet eller svømme til din favorit mp3s. Dine muligheder spænder fra low-tech til hi-tech, fra temmelig billigt at temmelig pebret. Her er hvad du behøver at vide for at begynde at nyde musik under din svømmetur.

Instruktioner

Du kan få en vandtæt sag til en iPod eller anden mp3-afspiller og svømme med den.

Vandtæt din musikafspiller. Flere producenter sælger vandtæt huse til musikafspillere, skræddersyet til at passe en iPod, Nano, Zune, Samsung eller andre populære type af musik-afspillere. Vandtæt indhegninger kommer med en indbygget i sæt af vandtæt øretelefoner, der stikket din musikafspiller. De er lavet af klar, pliable plastik, der tillader dig at fungere kontrol gennem den plast dækslet. Virksomheder som Otterbox og H2O Lydelig tilbyder mange variationer over den vandtæt hus for musikafspillere. Gøre en søgning på navnet på din afspiller sammen med søgeordene "vandtæt sag." Du vil finde mange muligheder på en bred vifte af priser.

• Bruge en i-øret poolspiller. Hvis en vandtæt sag slår du som en lille usikker, kan du overveje at købe en musikafspiller, der er specielt fremstillet til brug i vandet. Disse arbejde ligesom musikafspillere du er vant til, med træk og slip kapaciteter til at opbygge dine spillelister og velkendte kontrol at spille din musik. De kun forskel er, at de arbejder under vand.

Søg på internettet efter ordene: vandtæt musikafspiller. Du vil se snesevis af produkter fra H2O Lydelig, Nu delfin, Speedo Aquabeat, Freestyle Audio og mange flere.

Knogle-conduction vandtæt musikafspillere som SwiMP3 bruge ikke øretelefoner.

Overveje knogle-conduction musikafspillere. Ikke alle er komfortable med in ear hovedtelefoner eller øretelefoner, når de svømmer; for disse folk er en vandtæt knogle-conduction musikafspiller bare billetten. Disse enheder bruger ikke konventionelle øretelefoner. I stedet sidder en lille højttaler på hver side af dit hoved mod dit ansigts knogler. Du kan justere dem til hvile mod dine kindben eller dit tempel. Musik føres direkte gennem dine ben i stedet for gennem din øregang. Musikkvalitet er fremragende, selvom den samlede volumen ikke er altid så højt som en i-øret-afspiller kan være. Knogle ledningsforstyrrelser musikafspillere forblive på plads af klipning på begge sider af svømme briller, så har planer ikke om at bruge dem hvis ikke du er typen goggle. Finis SwiMP3 har været banebrydende for knogle-conduction teknologi til brug ved svømmere.

• Wire op puljen. Hvis du er en penge-er-no-objekt type af spender, hvorfor ikke installere en undervands lydsystem til din swimmingpool så du og dine gæster kan nyde nogle musik. Vandtæt swimmingpool højttalere koste et par hundrede dollars hver, med ekstra udgifter til installation. En enkelt højttaler kan håndtere en medium-størrelse pool, men du skal bruge mere end én for en fuld størrelse swimmingpool. EV undersøiske Pool højttalere er en af de førende producenter af denne type teknologi. Som en roman alternativ, kan du også vælge vandtæt, trådløse højttalere, der flyder i din pool. Søg efter nåde Digital Lydelig Aqua sundere, og du vil se mulighederne der.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com