Hvad behøver jeg at Stream Hulu på tv'et fra en Mac-Computer?

August 10

Hvad behøver jeg at Stream Hulu på tv'et fra en Mac-Computer?

På Hulu, kan brugere streame den seneste tv-shows og udvalgte film gratis. Sommetider, dog, kan se Hulu på en lille computerskærm være irriterende. For at se Hulu på en tv-skærm, kan du tilslutte din Mac til dit tv via et HDMI-kabel eller trådløst streame det ved hjælp af Apple TV, Xbox 360 eller en trådløs streaming enhed. Disse indstillinger for alle fungerer på samme måde, uanset om du bruger en MacBook laptop, en iMac desktop eller enhver anden Apple computer.

Apple TV

Opret et hjem share på dit trådløse netværk til at streame trådløst fra din Mac til dit TV med Apple TV. Hjem aktier giver dig adgang til alle medier og applikationer, herunder Hulu, på ethvert Apple-enheder på det samme trådløse netværk. Tilslutte Apple TV pr fabrikantens anvisninger. Når du bliver bedt om det, Indtast dit trådløse netværk navn og password. Tilslut din Mac til det samme netværk. Derefter åbne iTunes på både enheder og valgte "Opret en deling i hjemmet" under "Avanceret". Når du er færdig, skal du åbne Hulu ved hjælp af Apple TV.

HDMI-kabel

HDMI-kabler er audio/video kabler, så du kan tilslutte enheder som DVD og Blu-ray-afspillere og spillekonsoller til dit tv, så du kan få vist indhold på tv. Du kan også bruge HDMI kabler til at sætte din Mac til et fjernsyn, således at tv-skærmen fungerer som din computerskærm. Sæt den korrekte ende af HDMI-kablet i din Mac og slut anden enden i HDMI-porten på dit tv. Drej på både Mac og TV; Du bør straks se computeren projiceret på skærmen. Åbn Hulu og starte videostreaming, enhver. Du vil straks se på din tv-skærm.

Xbox 360

Selvom Xbox 360 kun tillader Vinduer brugernes hen til strøm trådløst fra deres computer til Xbox-enhed, som derefter projiceres videre til et tv, kan det gøres med en Mac ved hjælp af tilslutte 360. Download forbinde 360 til din Mac. Derefter tilslutte både Xbox 360 og Mac til det samme trådløse netværk. Når de er tilsluttet, kan du finde Mac på Xbox 360-menuen. Vælg at starte streaming.

Streaming enhed

Du kan også bruge en streaming enhed svarer til Apple TV trådløst streame din Mac til et tv. I modsætning til Apple TV behøver disse anordninger ikke at være logget ind på den samme iTunes-konto for at få adgang til Hulu. Opsætning af streaming enheden pr fabrikantens anvisninger og logge ind på det samme trådløse netværk Mac er på. Find Mac ved hjælp af netværk og vælge at streame. Åbn Hulu på Mac og begynde at spille, hvad du ønsker at se.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com