Corvette restaurering Tips

April 29

Corvette restaurering Tips

Korvetter er en populær klassisk bil for restaurering entusiaster. I øjeblikket, der er mere end 15,800 mennesker i de nationale Corvette konservatorer samfund, og at antallet er stigende. Hvorvidt du gendanner en Corvette dig selv eller betale en body shop for at gøre arbejdet for dig, er det vigtigt at holde et par ting i tankerne i løbet af processen, så du kommer med den bedste restaurering muligt på din Corvette.

Bevidst fejl

Hvis du ty en Corvette til sin oprindelige tilstand, skal du muligvis faktor visse mangler i din restaurering job. Dette gælder især, hvis du gendanner din Corvette for ægthed til National Corvette restaurering samfundets normer. "Over restaurering" kan miste dig point med dommere, hvis du indtaster din Corvette i konkurrencer. Lave noget research på manglerne din model af korvetten havde Hvornår den trillede af samlebåndet fabrik. Være særlig opmærksom på døren forskydning og maling job. "Orange-skræl" maling effekten var et almindeligt syn på korvetter i i 1960 ' erne og 1970s, og du skal konkret anmode en butik eller rå op maling dig selv for at strejf af ægthed.

Farvning interiøret

Re farvning indvendige af din Corvette er et vigtigt aspekt af restaurering, hvis den oprindelige dye-job er falmet eller er blevet malet. Når farvning del af interiøret i din Corvette, er renlighed afgørende, både på det område, du vil farvning og de omgivende dele til at holde dem fra at få plettet. Grundigt rense området, der skal farves ved at tørre den med en voks og fedt remover, ideelt ved hjælp af en remover uden skrappe opløsningsmidler. Sand let området, og sørg for at sand hvert muligt overfladen vil du anvende farvestof til. Aftør overfladen igen med voks og fedt remover, og anvende en primer til området for at fremme større farvestof vedhæftning. Øve dine sprøjtning teknik på et stykke pap før faktisk farvning kraterets;. Sprøjtepistoler og aerosol dåser kan være svært at styre, første gang du bruger en. Husk at holde dysen af det sprøjtning gennemføre otte til 10 inches væk fra overfladen, og spray i selv, overlappende strøg.

At holde styr på dele

I et job, restaurering, Corvette ofte skal være omhyggeligt taget fra hinanden for at genindføre indre dele. Under denne proces er det vigtigt at holde styr på alle de fjernede dele, især hvis de er fabrikken originaler. Mange Corvette dele, der var billigt udskiftelige under i 1960 ' erne og 1970s har mere at firedoblet i pris i dag, så det kan virkelig koste dig at erstatte et tilsyneladende uvigtigt del. Ofte, blev korvetterne shims fra fabrikken, en proces, hvor stumper af metal og gummi blev brugt til at gøre dele passer bedre. Du skal holde styr på disse små stykker for at gøre din restaurering så autentisk som muligt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com