Hvordan man kan rette en drivende digitale TV-Signal

December 8

Hvordan man kan rette en drivende digitale TV-Signal

Digital-TV har bragt om dramatiske forbedringer i billedkvalitet, men hvis du stadig bruger en TV-antenne i stedet for kabel- eller satellit-tjeneste du kan støde på problemet med en drivende TV signal. Indblandingen er ikke "sneklædte," som i præ-digitale dage, men snarere vises som en frossen billede eller ujævne pixels, der forvrænger billedet på skærmen. Korrigere en drivende digitale TV signal er muligt med en lille smule af gammeldags Antennejustering og et par tweaks til din digital tuner.

Instruktioner

Hvordan man kan rette en drivende digitale TV-Signal

• Justere placeringen af antennen. Blot flytte antennen indtil TV-signalet kommer klart, lige som folk plejede at gøre, når forsøger at tune i sneklædte analog stationer. Notér den antenne bedste position for signal eller kanal pågældende, eller tage et digitalt foto af antennen i stedet for fremtidig reference. Chancerne er du kan være nødvendigt at flytte antennen for at få den bedste modtagelse for andre kanaler, især hvis de broadcast tårne for alle din lokale stationer ikke er placeret i samme geografiske område.

• Tjek AntennaWeb (Se referencer) til at finde placeringen af din lokale TV-stationer broadcast tårne for at se, hvis antennen du bruger er kraftig nok til at bringe i klare signaler. Indtast din adresse og postnummer. Hjemmesidens antenne finder guiden vil producere en liste over placeringer af din lokale tv-stationer og anbefaler den bedste form for antenne for at bringe i signalerne. Webstedet giver også kompas overskrifter for hver station. Prøv at bruge disse overskrifter til at placere antennen for den bedste modtagelse.

• Prøv en forstærkede antenne eller tilføje et signal booster enhed til din eksisterende antenne. Forstærket antenner har flere "gevinster" indbygget i enheden, hvilket øger chancen for at indfange svagere TV signaler uden digital pixilation eller indblanding. Du kan også ønsker at prøve en FM-fælde, en enhed, der eliminerer interferens fra lokale FM-udsendelser. FM interferens er ofte årsagen bag signal interferens på kanaler 2 gennem 13.

• Scan den digitale tuner i tv eller digital konverter boks. Undertiden foretage TV stationer justeringer til deres tv-systemer, der ændrer egenskaberne for det digitale TV signal. Resultatet er en drivende signal eller intet signal overhovedet. Scanne igen opfrisker modtagelse af signalet og normalt eliminerer indblanding. Undertiden kan den digitale tuner i dit TV eller omformer boks "huske" det gamle signal til kanalen og ikke modtage den ændrede sig efter scanne igen. I så fald skal den amerikanske Federal Communications Kommissionen (FCC) anbefaler "dobbelt scanner" (Se ressourcer).


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com