Juridiske grunde til at bruge Enterprise Rights Management

August 20

Juridiske grunde til at bruge Enterprise Rights Management

Federal privacy love er blandt de retlige grunde til at bruge virksomhedens rettigheder management software. Med antallet ydelser, der tilbydes af programmer, brug kun to til fem procent af virksomhederne ERM, ifølge Security Management Magazine. ERM programmer er dyre, registreringsafgifter i juni 2011 starter ved $50.000, men de har vist sig effektive i at holde fortrolige dokumenter i det uvisse.

Love om privatlivets fred

En af de centrale juridiske grunde til at bruge enterprise rettighedsforvaltning indebærer love om privatlivets fred. En række industrier, herunder sundhedspleje og finans, har føderale love de skal følge ved håndtering af personlige oplysninger om deres klienter. Der er grænser for hvor mange klientoplysninger kan blive frigivet og hvordan virksomhedens medarbejdere kan bruge disse oplysninger. ERM forbyder kopiering eller overførsel af filer uden særlig tilladelse. Programmerne også beskytte filer fra uden for adgang af hackere, database.

Beskyttelse af intellektuel ejendomsret

Intellektuel ejendomsret omfatter virksomheden opfindelser, litteratur og handel designs. Tyveri af intellektuel ejendomsret får virksomheder til at tabe en masse penge. Department of Justice har håndteret sager med gennemsnitlige rapporterede tab mellem $70.000 og $500.000. Ifølge Security Management Magazine havde en velkendt virksomhed i Californien et wake-up call når en manager solgt deres oplysninger til en konkurrent. De indså hurtigt vigtigheden af at kunne begrænse adgang til interne og eksterne databaser ved hjælp af enterprise rettighedsforvaltning.

Medarbejder aktivitet

I 2002 gennemført USA General Accounting Office en undersøgelse om hvordan udvalgte virksomheder overvåges computerbrug for deres medarbejdere. Resultaterne var i overensstemmelse med spørgsmål om privatlivets fred invasion ofte nævnt. Ved hjælp af ERM teknologi, kan virksomheder effektivt og juridisk overvåge medarbejder databaseaktivitet. Alle handlinger er logget og optaget til fremtidig reference. Dette er især nyttigt, når mistænksom medarbejder aktivitet er blevet opdaget. Programmerne også fjerne medarbejdere, der er blevet opsagt fra virksomhedsdatabase, fjerne fremtidige muligheder for tyveri af intellektuelle ejendomsrettigheder.

Dokument opbevaringspolitikker

Ifølge LexisNexus, en af de oprindelige udbydere af online information, hjælper en klart defineret dokument opbevaringspolitik virksomheder med at minimere deres forpligtelser ved at begrænse de dokumenter, der er tilgængelige, hvis serveret med en dokumentanmodning. De fleste brancher er tilladt at oprette deres egen opbevaringspolitikker, lettes ved hjælp af enterprise rettighedsstyring. Afsendere indstille præferencer, forårsager dokumentet, der slettes automatisk efter en forudbestemt periode. Opbevaringspolitikker er mere vigtige juridiske grunde til at bruge enterprise rettighedsstyring.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com