De bedste hovedtelefoner til træning

March 10

De bedste hovedtelefoner til træning

Musik hjælper din træning ved at give dig ekstra motivation. Uanset om du træne i motionsrummet eller udenfor, et par gode hovedtelefoner tjener som et godt værktøj til at levere motiverende musik, der forstærker din fitness rutine. Men et par dårlige øretelefoner kan blive besværligt. Når du vælger de rigtige hovedtelefoner til din træning, overveje, hvor du vil træne, og også faktor i egenskaber som holdbarhed, fleksibilitet, nem opbevaring og prisoverkommelighed.

In-Ear hovedtelefoner

Der er to typer af hovedtelefoner: indendørs og udendørs. Hvis du dyrker motion indendørs, er en indendørs hovedtelefon, som isolerer forskellige lyde og distraktioner, dit bedste valg.

In-ear hovedtelefoner har ørepropper, der passer behageligt i dine ører og har evnen til at overdøve forstyrrende udefra lyde. In-ear-hovedtelefoner er nyttige for både vægt og aerobic-maskiner. De er let at opbevare, bærbare og tager ikke meget plads. Deres prisklasser fra $10 til $20.

In-Ear Monitor

En i-ear monitor hovedtelefon er en variation af in-ear hovedtelefon. Stedet for at indsætte dem i netop dine ører, gå In-Ear Monitor hovedtelefoner ind i dit øre kanaler. Dette forbyder endnu mere udvendig støj og indkapsler upåklagelig lyd.

For at gøre øret knopper mere behagelig og sund bevis, er de ofte lavet af silikonegummi, skum eller elastomer. Disse øretelefoner kan koste dobbelt så meget som de in-ear hovedtelefoner, men give meget bedre lydkvalitet.

Over øret hovedtelefoner

Også kendt som clips, clip-ons og sport clips, over øret hovedtelefoner kroge oven på og bag ørerne. Deres bedste aktiver omfatter let, nem opbevaring, portabilitet og komfort. Disse hovedtelefoner er stor for udendørs aktiviteter såsom cykling, vandring og jogging, fordi de ikke give for meget isoleret for støj, og aktiverer din bevidsthed for dine omgivelser. Deres priserne varierer fra $10 til $50.

Bag halsen hovedtelefoner

En anden type hovedtelefoner montering for udendørs træning er bag-the-hals hovedtelefoner. De wrap omkring ørerne og forbinde af indpakning rundt på bagsiden af din hals, så du kan bære hatte og hjelme. Disse hovedtelefoner kommer ofte som One Size, men de giver en justerbar rem, hvilket gør dem behagelig at bære. Bæltet klappes ofte op til at give nem at transportere. Fordi bag-the-hals-hovedtelefonerne ikke indsætte ørepropper i ørerne, kan du stadig høre dine omgivelser uden bekymrende omkring dem falde ned under træningen. Disse hovedtelefoner normalt koster omkring $20, men kan koste op til $50.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com