Hvordan til at synkronisere min iPod kalender med Outlook

September 4

Hvordan til at synkronisere min iPod kalender med Outlook

Der henviser til, at iTunes ikke kræver autoriseret adgang til at synkronisere kalenderdata fra programmet iCal til din iPod, begrænser Outlook uautoriseret adgang fra eksterne programmer. Hvis du ønsker at overføre deres Outlook-kalendere til iPod, skal iTunes-program konfigureres korrekt med din computers Outlook program. Ifølge Apple, Outlooks sikkerhed indslag sætter en adgang frist til at beskytte dine oplysninger og vil bede dig om at vælge mængden taletid til iTunes. Når programmerne er konfigureret, kan kalenderbegivenheder overføres til din iPod kalender ansøgning.

Instruktioner

• Tilslut USB-kablet til din Mac eller PCs USB-port og slut den resterende ende af kablet til iPod dock på bunden af iPod.

• Klik på "Gå" på menu advokatstanden af din Macintosh desktop, klik på "Programmer" og dobbeltklik på ikonet "iTunes". Eller klik på "Start" på din PC-skrivebordet, klik på "Alle programmer" og "iTunes."

• Klik på "iPod" eller navnet på din iPod og klik på fanen "Kontakter".

• Klik på "Synkroniser kalendere fra Microsoft Outlook", og vælg "Alle kalendere" i undermenuen. Alternativt kan du klikke på "Valgte kalendere" og vælge de kalendere, du vil overføre til iPod.

• Klik på "Anvend" og vente på iTunes til at synkronisere med din iPod. Klik på feltet ud for "Tillad adgang til" i pop op-dialogboksen give iTunes programadgang til dit Outlook program.

• Klik på den dialogboks pull-down menuen for at vælge en frist for Outlook adgang, og klik på "Ja." Klik på "Kontrol" på menuen iTunes, klik på "Eject iPod" pull-down menuen og fjerne kablet fra bunden af iPod.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com